Första utgången =)

Igår var jag och syster på krooogen =)
Första gången på ungefär ett och ett halvt år för moi. Julia och Jeppe garvade ganska bra åt mig när jag blev lite "rund under fötterna" på 2 glas vin, hehe. Men jag var mest berusad av att vara lite "fri" och få gå ut och träffa folk och så. Laddad till tänderna!
Jag, Jeppson och Jullan for till stan vid halv tio och så gick vi på BK där det var dött som i en halloweengrav. Men där bjöd bror på en drink och så satt vi och snackade lite. Sen drog vi vidare på Lyset på Aveny. Där hade det varit 900 inlösta förra gången, men när vi kom dit så var det ganska lite folk så vi satte oss ett tag. Dom spelade helt värdelös musik så Julia gick och frågade DJ:en om han kunde spela nått bättre. Men nej, han satt i baren och svarade att han skulle börja spela bra musik efter klockan 00. Vafan! Vi som har betalat in oss innan klockan tolv då, ska vi bara nöja oss med skitmusik?! Ilsknade till litegrann..
Men efter tolv så dansade vi häcken av oss, sen for  vi hem med ett-bussen.
Skönt att komma hem inte allt för sent, för idag mår jag bra men är lite trött bara.

Idag ska Peter jobba kvällen så det är bara jag å A hemma. Kanske Julia kommer förbi så ska vi bara kolla på film och svulla =)


Flarran.

Jag har ju skrytit om att Aron tog flaska så lätt från början när vi skulle testa med utpumpad tissemjölk. Det gick ju så bra de två första gångerna.. så jag åkte iväg en kväll (två timmar) och hade pumpat ut så pappan kunde ge ett mål mat. Tror ni att det funkade då? Icke.
Så nu har vi legat i hårdträning med flaskan. En gång om dagen så få han antingen pumpad mjökl eller ersättning. Och nu funkar det igen. Så nu ska vi försöka "planera" in iaf en gång i veckan då jag får åka hemifrån och vara lite själv några timmar. Jag älskar min son över allt annat, men ibland så känns det som att jag behöver få vara lite "bara Jessica" också. Och nu när det funkar med flaska så är det ju möjligt =)

Idag har vi varit på badhuset för första gången. Vi har ju som tradition att vi alltid badar med de stora barnen på fredagar och så har vi gjort i många, många år. Men nu så blir det nog på lördagar i fortsättningen för då är det varmt i bassängen så lillemannen också kan få bada. Han tyckte det var kanon idag! Han skattade och pratade och det så ut som att han njöt. Inte en gnällning på hela tiden. Min gla´skit!
Nu sover han helt utslagen i vagnen ute på balkongen =)

Nu: Fika lite.
Sen: Läsa lite bok kanske?



                              


Hippi birthday to me =)

Today it´s myyy daaaay!

Mitt på dan så kom brudarna (Anna, Maria och syster)så käkade vi sushi, mumma! Och så lite fika på det såklart. Sen var mamma hit lite senare så vi bjöd henne och syster på middag och så mer fika =)
Har fått ett jättefint sushi-set av Julia, pengar av mamma och bror (Jeppe kom med 200kr i 50-öringar!) och en fin blomma av Maria och Anna. Till veckan så ska jag och älsklingen åka och shoppa skor åt mig från honom.

I helgen så var jag upp till Dorro och bara myste för fulla muggar! Moffarn,plastmormor Ingalill, Mostrar och Morbror har gullat, burit, pratat, busat och njutit av min son, medan jag har njutit av avlastning och deras sällskap. Synd att det är så många mil emellan så det blir så långt mellan gångerna...

Just ja! Jag vet inte om jag har sagt att jag har köpt min brudklänning..
Vilket klipp! 2300 kronor för en supersnygg vit klänning med pärlor fram på bröstet. Jag är så jäkla vacker i den =) Eftersom det är snörning i ryggen så gör det inget om jag skullle gå upp några kilo innan Maj heller.

Nu: Mata sonen som somnade i knät på P nyss.
Sen: Kolla på tredje Johan Falk-filmen. (Vilka superbra filmer!!! Rekomenderas verkligen! Jag tror du,pappa,  skulle älska dom!)

Läkartid kanske?

Inatt fick jag migrän igen... Tog Eeze-tabletter och kunde somna om efter ett bra tag. Men sen har jag liksom varit "mossig" i skallen hela dan. Haft småont och varit trött..
Måste nog ta och ringa farbror doktorn imorgon.
Men det värsta med allt det här är att om jag får ont en gång till innan fredag så vågar jag inte fara upp till Pappsen. För det blir lite svårt om jag skulle få en attack när jag kör, dels för att det gör ont och dels för att jag får synbortfall när jag har migrän.. Om jag bara hade haft nån med mig som kunde ta över ratten om det skulle hända, men Peter jobbar ju tyvärr..
Så nu håller vi alla tummarna för att nattens migrän var den sista!!

Ibland är livet inte särskilt kul..

På 6 dagar så har jag haft migrän tre ggr och svinont i huvudet en gång.
Tisdag: Migrän (Peter jobbade)
Onsdagkväll: Migrän (Peter skulle iväg och jobba natt, Julia var snäll och var här några timmar,tack)
Torsdag: Sliten efter två onda dagar.
Fredag: Peter for till sthlm. Slökväll hemma.
Lördag: Vaknade vid sju med en sjujävla huvudvärk över tinningen. Kunde somna om men värken satt som en knytnäve i tinningen hela dagen.
Söndag: Migrän. (Peter kom hem och tog Aron några timmar, sen for han och jobbade natt)

Suck.

Skulle tro att det är för att migränen inte får "värka ut" riktigt ,eftersom jag inte kan ta nå medicin, som det återkommer. Men idag har jag varit å köpt Eeze, för det får jag amma på. Så om det onda kommer tillbaka så kan jag kanske bli kvitt det. För nu har jag hamnat i nån ond cirkel där jag bara går och oroar mig för att jag ska få ont...

Aron har varit på BVC i dag och fått två sprutor. Tur att han inte visste vad som skulle ske. Jag var en aning nervös.. Men det gick finfint! En liten gnällning just när hon sprutade in vaccinet, sen var det bra =) Duttiga pojke! Sen var han lite gnällig efter ett tag, men det var inte så farligt.
Vikt: 6400g.
Längd: 63 cm.
Huvudomfång: 41 cm.

Måndag: BVC. De stora barnen kommer.
Tisdag: P jobbar kväll.
Onsdag: "Jobbfest" 18.30 hos chifen
Torsdag: Barnen åker till deras mor. Packa.
Fredag:Åka till norr där det sitter en familj och lääängtar ihjäl sig efter min son =)
Lördag: Myyys
Söndag: Mys och hemfärd.

Det var min vecka det..

Vilken jobbig dag..

Vaknade vid halv nio och låg och myste en stund med sonen. När han sen skulle äta så kände jag att jag hade lite ont i huvudet. Så jag tog två alvedon, men började märka att jag hade lite synbortfall. Och då vet jag vad som är i antågande. Migrän. Jodå, efter 20 minuter så var jag däckad. Så jag drog ner rullgardinerna och klädde av mig, så gick vi och la oss igen.
Smärta!
Jag låg och hade svinont, kunde varken titta eller blunda.. Samtidigt så var ju Aron pigg och ville bli sysselsatt så jag låg med en hand över ögonen och en hand skallrade med en clown.Efter en timme så somnade han och även jag. Sov kanske 30 minuter, efter det så kändes det liite bättre. Så då var det dags att klä på sig och A för att gå ut med Banjo. Ljuset skar i mina stackars ögon..
Resten av dagen har bara gått åt till att göra allt för att värken ska försvinna.

När jag pratade med Älsklingen vid 16 så "skällde "han på mig att jag inte hade ringt till honom så hade han ju åkt hem från jobbet. Antingen Vabbat eller tagit komp...

Nu: Ta en dusch
Sen: Kolla på Äntligen Hemma och sen Andra Avenyn.

Hårförlust och lite pistoff!

Börjar med en stor fet känga till den/de idioter till människor som finns därute som inatt gjorde inbrott på min Brors studio! Idioter.
-------------

Idag har vi bara haft en slappdag heela dagen. E tog inte ens av sig nattlinnet idag..
Vi har iaf rensat ur flera garderober, så nu finns det lite mer plats för allt. Har också tagit bort alla sommar-kläder och plockat fram alla vintergrejor. För nu känns det som att vintern inte är långt borta. Det blev liksom en snabb höst. Men man vet ju inte, de milda höstdagarna kanske kommer tillbaka =)

Jag har alltid varit tunnhårig men under graviditeten så fick jag så tjockt (i min värld iaf) och fint hår som jag trodde skulle bestå. Men icke! Jag lossar hår som en hund byter till sommarpäls. Det är långa hårstån överallt. Får ångest innan jag ska tvätta håret för jag vet att det är en hel peruk som jag måste dra upp ur avloppsbrunnen.
Peter har sagt att jag måste kolla upp det där, för det måste ju vara nått fel.
Så det har jag gjort...
och tydligen är det jättevanligt. och kommer förmodligen fortsätta bra länge till. Det kommer sluta med att jag ser ut som ett bowlingklot.
Ett tips var att man skulle klippa sig kort medan håret faller av för då blir det inte lika markant. Men va fasiken, skulle jag klippa ig kort med mitt lockiga hår så skulle jag inte se klok ut.
Dagens I-lands problem.


Nu: Natta stora barnen.
Sen: Kolla på den nya serien som börjar på svt. Nurse..någonting..

Tänder påväg, måntro? Tuggar och suger på allt. Igår gav vi honom tandborsten som har som "tuggyta" på baksidan. Det blev dagens favorit. Får nog ta å önska oss en bitring =)


Goood moooorning..

Idag så vakande prinsen som vanligt när pappan och skolbarnen klev upp. Men oftast så brukar han bara äta och somna om, men imorse så fanns det en diskret doft av fyllning i blöjan så han vaknade till riktigt ordentligt medan det var blöjbyte. Så sen vill han inte sova mer. Så då låg vi och myste och tittade på The Voice på tv. Myyys i stora lass! Speciellt när han somnade på min arm. När han hade somnat om så låg jag och funderde på om jag skulle ta å lura en stund till eller om jag skulle ta mig i kragen och kliva upp.
Jag klev upp.

Dagens lista:
*Dammsuga.
*Skura.
*Göra kycklingen till dagens middag.
*Åka på ICA å köpa fika tills barnen kommer hem. Ska ju som alltid fredagsfika juh.
*Gå igenom prinsens kläder. Allt i 56 ska sorteras bort..

Bäst jag sätter fart.


Sovtid?

Det är nått mysko..
Igår sov Aron inte mycket alls. Jag och syster var ute på en promenad och då sov han såklart i vagnen som vanligt, men så fort vi kom in (och han fick sova vidare på balkongen) så vaknade han. Sen sov han bara två korta powernaps i min famn efter ammning på ca 5 minuter.
Idag har det varit samma visa. Vid 11-tiden, då han brukar sova, så la jag han i vagnen för att han verkade trött. Men icke. Han låg bara och tittade i "taket" på suffletten i kanske 30 minuter medan jag fixade lite här hemma. Sen for vi till Maria och Arvid, då tänkte jag att han somnar väl i bilstolen och sover vidare sen.. men icke. Han somnade sista kilometern sen vakande han så fort jag ställde ner honom på golvet hos Maria. Sen sov han bara 10 minuter efter ammning..

Knepigt.



RSS 2.0