Roligt väder...

Roligt väder i helgen hörrni..



Tur att sällskapet är viktigare än vädret =) Tycker bara lite  synd om Pappa "moffarn" och Aron som ska vara ute i regnet och bygga en gunga... thihi =)

Helgen som komma skall =)

Helgen som kommer ligger i resandets tecken =)

På Fredagmorgon 5.45 så packar vi in småttingarna och oss i bilen och åker till Midlanda där Peter ska flyga ner till Stockholm (om nu inte askmolnt förhindrara det), han ska spendera hlgen på solvalla där det är Elitloppet. När vi släppt av honom så beger vi oss upp till Dorotea för en helhelg! Tror alla längtar lika mycket =)

Peter kommer hem (svinrik), söndagnatt och vi kommer hem på måndag.
Under helgen så har vi anlitat snälla syster och sambo som hundvakt och mamma kommer vara kattmatare. Tack!

Det är ju Onsdag så man får redan planera helgen. Vad ska ni göra?


Bröllopsdagen.

Kan sammanfatta bröllopsdagen såhär:

Mys.
Lyx.
Svingod mat.
Lagom berusad utgång.
Morgonmys med härlig hotellfrukost.
Vardagslyx med att få ligga i sängen och slötitta på tv (få välja kanal själv!) och läsa hela fm.

Nöjd.


Duger det för en middag och liten utgång?

bild0583 (MMS)

Duger det för en middag och liten utgång?


Jodå, vi har det helt okej :) Om ni nu tro...

bild0582 (MMS)

Jodå, vi har det helt okej :) Om ni nu trodde nått annat :-P


BRÖLLOPSDAG!

Idag har vi varit gifta i ett år!

Vart tar tiden vägen?!

Detta firas med att gå ut och äta och sedan sova på samma hotell som på själva bröllopsnatten.
Vi har en spännande sak framför oss =) Under bröllopet så hade vi två gästböcker i form av lådor, där man fick skriva meddelanden på lappar och stoppa i. En av lådorna öppnade vi dagen efter bröllopet och den andra ska vi öppna idag. KUL!

Under detta år som gifta har vi fått en underbar dotter, vi har stabiliserat vår ekonomi och P har blivit skuldfri. Vi har levt samma "kaotiska" liv som alltid vilket bara gör vår relation (eller äktenskap kanske man säger) starkare, vi har tjafsat, vi har kramats, vi har gråtit och vi har skrattat.

Men mest av allt så har vi älskat varandra!



Kuriosa: När jag skulle planera musiken till bröllopet så föll i båda för denna låt. Jag hade aldrig hört den innan, men vi valde den både till musikskivan som spelades under middagen samt att den skulle spelas under vår första dans som gifta.
Under själva vigseln så vill vigselförättaren läsa upp en text, detta hade vi ingen aning om. Och då läser karln direkt ur refrängen på denna låttext!
Vilket sammanträffande!

Sedan igår när vi satt och lyssnade på "Ring så spelar vi" så blev denna låt önskad. Varken jag eller Peter har hört låten på ett år, så spelas den dagen innan vår bröllopsdag! Sjukt..



För ett år sen...

Undra hur nervös, stressad och uppspelt jag var för precis ett år sen...

En aning skulle jag tro..


bloglovin.

Jag följer en bunt bloggar på bloglovin. Jättebra sida där man kan följa bloggar på ett lätt sätt.

Ni följer väl min?
Klicka på länken nedanför så är ni med =)


Följ min blogg med bloglovin


Hus.

Igår så var vi på en husvisning igen, dock så var det alldeles för litet. När vi sa det till mäklaren så skickade hon oss till en annan visning som var samtidigt, också i matfors.
Så vi packade in ungarna i bilen igen och for dit.. Men det va inte heller riktigt bra. Har sett huste på bild och nu vart vi både en aningen besviken.

Så dagens visning hoppas vi går bättre...

Food.

Sitter och skriver matlista inför nästa vecka då det är "stor-familjs-vecka".

Ge mig tips! Jag har två luckor..

Fredag: Kyckling, Ris och Currysås (som vanligt. Har ätit det varannan fredag i 6 år, och de andra har ätit det ännu längre)

Lördag:

Söndag: Ingen middag, då ska vi sova på hotell
(minstingarna är hos mormor och storkidsen är hos deras mamma)

Måndag:

Tisdag: Pannkaka med sylt, grädde och bacon.

Onsdag: Biff, potatis och gräddsås.

Torsdag: Potatisbullar och bacon.

Förslag?

Längtar.

Just nu längtar jag till:

Husvisning.
Söndag, då firar jag och maken ett år som gifta =) Det ska firas med att sova på samma hotell som vi sov på på vår bröllopsnatt. MYS!
En tur till "moffarn" och plastis om knappt två veckor.
Att sommaren ska börja på riktigt (töntigt att hålla på att "fesa" på såhär, tycker jag..)
Att bästaste Anna ska flytta till huset brevid oss.

Over and out.

Snälla..

Snälla...
Säg att vi har hittat vårt hus nu...

Har spanat in ett hus som vi ska på visning nu i veckan. Allt ser bra ut på bild och i beskrivning, nu får ALLA hålla sina tummar och tår för att det är lika bra i verkligheten!

Hoppas, hoppas, hoppas!
(fast ändå försöker jag lägga band på mig så jag inte blir dödligt besviken om vi inte "får" det)


Jens 29år!

Idag säger vi grattis till storebror Jens som fyller 29 år.

Bara ett år kvar till 30 =)



Glattis, glattis!


Pyssla

En del kanske skulle vilja kunna sjunga eller måla, andra kanske vill ha en talang som att kunna jonglera eller gå på lina.
Jag skulle vilja kunna pyssla.

Jag skulle vilja kunna sätta mig ner med typ scrapbooking eller annat småplock och göra riktiga konstverk. Men alltid när jag försöker så blir det bara blaj av alltihopa. Jag kan ha en fin bild i huvudet, men när jag väll sätter mig ner så får jag inte allt ihop varken färger eller former. Undra om det är fantsin som det är fel på eller har jag kanske inte tålamodet?

Nu ska jag ge mig på att slutföra ett pärlörhängen... får se om det går att bära dom utanför dörren sen bara..haha!


Bild från panduro.se


För ett år sen.

Fasiken vad nöjd jag var vid den här tiden för ett år sedan. Då satt jag med mina darlings på BiteLine och "avslutade" min möhippa!

Läs här om min lyckade överasknings möhippa!

Tack alla ni som var med =)


(dock så eftersöker jag bilderna fortfarande...)


Sommar 2011.

Nu när regnet ligger i luften, det är 6 grader varmt och himlen är lika grå som Ior, då känns det ju rätt att längta efter sommarsemester!


Vår "huvudresa" den här sommaren kommer att gå till Öland. Peter har varut där flera gånger förut och han är helt förälskad, han har pratat om att han vill visa mig öland i flera år. Och i år så blir det verklighet =) Han har jobbar extra så pass mycket att både bensin/resa och boende är redan betalt. Skönt!
Vi åker hela familjen en vecka i Juli. Aron kommer fira sin 2-årsdag första dagen vi är där.

Sedan så ska vi såklart åka till Norr en helg. Det är liksom en sak som hör till sommaren. Storbarnen ser Raja som ett sommarställe (vilket jag tycker är så gulligt).

Vi avslutar sommarledigheten med att Jag och Maken åker till Stockholm över en långhelg. Mys!

Hur ser er sommar ut?


En till låååång dag.

Lite jobbigt att man less redan klockan 8... Känns som att jag har en lång, tråkig, regning och bråkig dag framför mig. Eftersom det är pissväder ute så känns det ju mindre motiverande att ta långpromenader eller en sväng i lekparken (men jag måste göra nått av det ändå idag, blir ju knäpp av att vara inne). P jobbar 8-21 idag och alla andra verkar ju vara upptagna av annat. Tråååk... Tänkte att jag skulle farit till stan en sväng men då kom jag ju på att jag har lovat att hämta J på skolan och sjuts hem honom, och det är vid en så knepig tid att det likosm inte går att "matcha" in med Arons sovning. Då kommer han säkert bara sova en kortis = bråkig kväll.

Det märks även på honom nu att det är lite för lite plats för honom att röra sig på. Han blir frustrerad och irriterad, vilket i sin tur gör mig frustrerad över att jag inte förstår vad han är irriterad på. Sedan att han ska upp och sitta vid dator 511 gånger om dagen gör mig också liiiite lätt less. Tur att han kan "toka" sig också så man får sig några garv om dagen =)

Ska man baka en kaka idag kanske?


Lång dag.

Herregud, vilken lång dag det här har varit! Fy...
Vaknade som vanligt vid 6-tiden då dottern tycker att det är morgon, vid 6.30 så for P på jobbet och sen har timmarna gått i snigelfart. Förmodligen så är det för att jag är trött av vädret som gör att allt känns mer eller mindre trist.

Eller så går tiden så sakta för att jag längtar tills P kommer hem, för då har han ju med sig syster och D som ska komma hit och äta ikväll =)




Detta är vad min man har under kudden :) V...

bild0565 (MMS)

Detta är vad min man har under kudden :) Vad har din?


Helgen

Först å fråmt så måste jag säga: Vad fasen är det som sker med mig? Beter mig som värsta bitchen. Är ilsk och irriterad konstant, börjar tjafsa om allt och känner mig liksom i "obalans"... PMS? Eller är man såhär som kvinna helt enkelt? eller beror allt på hormonspiralen?

Att maken ens orkar med mig är ju ett under, för det är han som får ta mest skit tror jag. Men det blir väl så, den som står närmast är väl närmsta träffytan när man är irriterad..tyvärr.. (sorry, honey!)

Tur man har söta barn =)












Idag jobbar P halvdag (jihooo)! Så när han kommer hem så ska jag trolla fram något av kycklingfileerna som jag tagit fram (förslag?) och sen blir det mys hela kvällen. För imorgon så blir han borta hela dagen då han ska jobba extra på sjukhuset, vad vi ska hitta på då det vette katten (föslag? =)).
Men när han slutar så ska han hämta upp syster med karl för dom ska komma hit å grilla lite. Egentligen så skulle vi ha vår årliga grillfest med brännboll den här helgen, men det var bara Julia och D som kunde komma så det blir bara lite grillning med dom och mamma (skippar barnvakt eftersom det inte kommer vara nått riktigt festande). Lite svårt att göra brännbollslag på 5 pers, haha!
Pch på söndag så jobbar jag kvällen.

Over and out.



Ger upp.

Snart kastar jag in handuken.


Pollen?

Igår så fick jag ont i ögonen.. eller det började liksom klia och svida lite lätt. Inatt så kliade det jätte mycket när jag vaknade, och nu idag så rinner både ögon och näsa.. Vad händer? Ska jag blir pollenallergiker nu?
Iofs så har jag ju varit gravid de senaste vårarna och sommrarna och då får man oftast högre kortisonhalt i kroppen vilket kan göra att man blir bättre i sina allergier och så, så jag har kanske varit känslig tidigare år men då haft ett "naturligt" skydd i kroppen...

Så fortsätter det såhär så får jag antingen bli på smällen igeen eller ta en sväng på apoteket för at inhandla lite medikamenter... och jag skulle tro att det lutar mest åt att besöka apoteket =) Känns liksom som en lite lättare metod..haha!


JULIA 20 ÅR!!!

GRATTIS
JULIA!

Idag fyller min fina syster 20 år!
Tänkte bjuda på lite fina bilder =)










       
Grillmästarinnan =)
(bilderna går att klicka upp större)














Kommer du ihåg det här, Jullan?





Hoppas du får en bra dag.


RSS 2.0