Vad ser du på tv?

Just nu så följer jag inte så mycket serier som går på tv. Dels för att det är den tiden på året då maken mest bossar över fjärrkonttrollen, men också pga av att jag jobbar ju så olika så det är svårt att hinna med alla avsnitt. Något jag dock försöker "titta ikapp" genom att se på avsnitten på datorn är

    och  



När livet snurrar på i 180 så är det ganska skönt att titta på nått som är ganska hjärndött egentligen...

Sköna Maj.

Komsi komsi...

Ibland säger bilder mer än ord.





En majdag hos syrran förra året. Lovley.

Oj.

Oj..jag insåg just att jag inte har gjort ett enda inlägg på 20 dagar. Sorry...
Mestadels beror det nog att jag inte får till hur jag kan blogga från mobilen. Är det bara jag som inte kan använda blogg.se från en android-mobil?

Men status just nu är som vanligt. Vi jobbar och kämpar med att få ihop vardagspusslet. Vi har precis tagit oss igenom och förbi (peppar, peppar) en massa sjukdomar och hoppas nu att våren kommer med mer energi och friska barn =)

Om några dagar är det Mars och nu kan jag börja se ett slut på denna tråkiga vinter. Jag är ingen vintermänniska alls. Förr var det roligare när det fanns tid till att åka norröver för att utnyttja vinters roliga sidor, som att åka skoter och vara i slalombacken. Numer är det svårt både med tid och pengar för att kunna göra sånt..tyvärr.. Men om knappt två veckor ska vi iaf åka upp till Dorotea en sväng. Skönt med miljöombyte, även om det bara är en helg..

Ungarna växer så det knakar. Tovas tal och kommunikation blir bara bättre och bättre. Både på gott och ont =) Vi har verkligen fått en dotter med humör!
Aron blir man imponerad av varje dag då det bara sprutar ord, meningar, sånger, visor och hela berättelser om dagens händelser ur honom. Han är så duktig! Ska försöka filma lite och lägga upp =) (skryyytmorsan..haha)


Puss på dig med!


Tova, plastmormor "lilinging" och Aron spelar kort. Älskar hur fokuserad Tovan ser ut att vara =)

Harkel, harkel.

Både jag och Peter vaknade med halsont och Tova har hostat ett tag nu och har riktigt tjockt snor..

Tror ni jag längtar tills vintern har töat bort och tagit med sig alla dessa sjukdommar? Ehh JAA!!

Magsjukan som hade gått över under detta tak låg tydligen och pyrde i väntan på någon att smitta ner, för syster var hit en sväng i onsdags (då hade inte någon kräkts sen lördag förmiddag) och hon måste blivit attackerad av magsjukebakterier.
För på fredagmorgon fick jag ett ångestfyllt sms där hon meddelade att hon blivit sjuk och inte kunde vara barnvakt på kvällen. Vår kväll skulle nämligen spenderas på "jobb-fest". Eftersom mamma/mormor och jag arbetar på samma ställe så var det syrran som skulle ställa upp som barnvakt... Men så var älskade mormor så snäll så hon skippade partajjet, och stannade hemma med våra små mirakel istället för hon visste att jag och Maken hade haft en jobbig vecka och vi behövde verkligen få komma iväg tillsammas en stund. Tack Mojmoj

Och om vi hade skoj? Jajemen!!

Nu ska jag göra i ordning lite kvällsfika och parkera mig i soffan ett tag. Nice.

Lite småkallt...

img_20120204_222 (MMS)

Lite småkallt...


Besök

När jag skulle åka hem från jobbet idag så ringde syster och frågade om hon fick komma "ut" till oss en sväng ikväll. Svaret var självklart JAA!
Och när vi åt middag så fick jag ett sms från Anna som undrade om jag bjöd på kaffe. Självfallet!

Väldans trevligt med spontana besök. Och efetrsom jag tänkte ta mig ett glas vin så bestämde sig Anna för att lämna bilen här och ta ett hon med =)

Nu har dom nyss åkt hem och jag sitter och ler. Fick känna lille Miltons rörelser i systers mage, fick skratta en massa och bara snacka lite strunt. Precis vad jag behövde just nu.

Tack


RSS 2.0