Friska...typ..

Nu är vi friska. Eller iaf så pass att vi inte kan vara hemma mer... Jag är fortfarande svag och liksom i obalans, plus att jag gjorde illa ryggen när jag skottade lite igår. Det bara small till i ländryggen, mot ena höften. Har sovit som en kratta inatt för att jag haft ont.
Men det är väl bara till och bita ihop och arbeta. För den senaste tidens vab-ningar resulterar i ett stort gap i plånboken.. suck..


4 av 5.

Det började med Tova, sen var det min tur att kräkas, inatt så åkte Aron dit och idag så är det Peter som är dålig...

Och jag måste säga att det är tamefan det värsta jag varit med om i sjukdomsväg. Fick inte ens behålla en klunk vatten. När jag sprungit på toaletten och kräkts hela dagen så var jag så svag vid 18-tiden att jag skakade i typ frossa och såg dubbelt. Fy...
Vid 20-tiden så fick jag iaf behålla vatten och herrejäklar vad gott det var med vatten!

Idag mår jag bättre men är verkligen inte på topp..

Fortsättning följer...

MEN KUL!

Inatt vaknade jag av ett "Jessica!, kom och hjälp mig, Tova spyr!"

Kul...eller inte!

Så nu har vi magsjuka här hemma. Håller alla tummar och tår för att det bara är hon som drabbas, men med min vanliga tur så ligger jag nog också nere för räkning snart. Jag brukar alltid bli smittad... Fy, jag hatar magsjuka..hua..


Bild från när lillhjärtat hade magsjuka senast. Då var hon bara 8-9 veckor gammal..

Titt, vad fint =)

Tack Björn för hjälpen med designen =)

Blev lite fel när jag försökte att ändra den själv häromdagen... Men så ryckte Julias sambos bäste vän ut och hjälpte mig. Grejtans!

Annars då?
Nja, inte mycket att hänga i julgranen. Vardagslunken lunkar på.
Fast i helgen som var så gjorde vi faktiskt nått annorlunda. Pappa (lysstrar även till namnet "noffarn") och min plastmor Ingalill kom hit på fredagkväll, som vi spenderarde i soffan. Bara pratade strunt hela kvällen och drack några glas vin. Mys.
På lördagen så packade jag och maken en liten väska och drog till stan. Siktet var inställt på Bergsåkers Travbana. Hade en jättemysig dag där, vi hade beställt bord på restaurangen (dyrare än vad vi trott...men det var ju bara att bita i det sura äpplet), så vi hade bra plats hela tiden. Efter travet så åkte vi till stan och den lånade lägenheten. Efter lite chill, så tog vi en lugn och ganska kort kväll på stan.
Övernattade i Jens lägenhet och avslutade helgen med att äta hotellfrukost på Ibis, innan vi åkte hem till barnvakterna.
Nice helg!

Tack till Jens som vi fick låna lägenheten av och till Pappa&Ingalill som var barnvakter ♥

Vaffö?

Varför är det så att maan inte orkar med att göra allt man tänkt?

Igår så hade jag så mycket planer på vad som skulle hinas med när barnen somnat, men likt förbannat så hamnade jag i soffan tomstirrandes  på dålig tv.. när klockan väl  var 21 så insåg jag att loppet är nog kört för att göra nått vettigt. Så då gav jag mig på själva "komma-i-säng-ruliansen"..dvs att jag sminkar av mig, går med hunden, kommer på att jag är lite hungrig, gör en macka, äter, borstar tänder, kollar på barn, släcker lampor, fastnar några minuter framför tvn med fjärren i handen, går och lägger mig... läser en stund, går upp och kollar kylen och frysen, går och lägger mig igen och läser. Tittar på klockan och inser att det än en gång tog över en timme att  komma i säng. Go'natt.

Så idag tänkte jag att jag skulle göra allt det där som inte blev av igår. Tror ni jag lyckats? Nee... och nu så måste jag äta och gå med hundkräket innan jag ska åka på jobbet.

Suck.


Laddare införskaffad!

Nu har gubben min köpt en laddare till bärbara så nu kan vi kanske hoppas på att det blir liiite tätare mellan uppdateringarna här =) (hoppas kan man ju..)

I helgen så har P jobbat, så jag och barnen har fått sysselsätta oss själva. Igår så var vi ut en sväng och tog en tur med pulkorna på fm och så började vi plocka bort alla tomtar. Aron tyckte det var lite konstigt att tomtarna ska sova i en kartong hela sommaren, men han tyckte samtidigt att det var jätte roligt att få hjälpa mamma att få packa in i papper och lägga ner sööösiiiktigt i lådan.
Idag så fortsatte vi på samma linje, så jag satte igång tidigt med att stryka gardiner och ta ner adventljusstakarna. Det tar ju lite tid att stryka när man har två små som kräver uppmärksamhet (varav en gärna hänger i byxbenen på en). Men nu är det änligen gjort. Bytt gardiner i alla fönster utom i köket där det formodligen måste köpas nya. "Va dutti du äj mamma" sa Aron när jag satte bytte i sovrummet =)
Och så fick vi finbesök av Mormor, min bror Jocke och hans sambo  och så min lilla (som inte är så liten längre) brorsdotter Freja. Väldans skojsigt!

Veckan som kommer blir en sån där "gå-om-varann-vecka" för oss...igen... Är det inte den ena som jobbar kväll så är det den andre. Suck.

Jag ska bli bättre på att ta bilder och lägga upp... men det är en fajt med Aron så fort kameran åker fram, så då hoppar jag hellre över att ens ta fram den...tyvärr.. Det ångrar jag många gånger.

Bjuder på en gammal bild så länge.


Aron, Julen 2010.

Tova.

Nu har det lossnat lite för Tovan med snacket =)

Vanliga ord just nu är: Kaka, bada, va e de?, mamma, pappa, lampa, titt, tutte, na-na (snuttefilten), ovve(vovve), ksss (kisse), knack knack (hon knackar på en väska), dää (där).

Hon gör ljud när hon leker med bilar och när hon ska "hälla" upp något.

Älskar att se hur våra barn utvecklas!


Jag veeeet!!

Jag vet att det är jäkligt tomt på inlägg här nu.. men jag har faktiskt en giltig förklaring.. Sladden till min laptop har gått sönder så jag har ingen dator (eller det har jag egentligen, men jag är för lat för att starat igång och sätta mig vid den stationära på övervåningen..)

Vill bara slänga in ett inlägg om vår jul.
Kan sammafattas såhär: Hur mysigt som helst!!

Jag ska lägga in lite bilder senare när vi skaffat en ny sladd (om det inte finns någon snäll familjemedlem som var med på julen som vill skicka några foton?)

Nyårsaftonen spenderades mestadels på jobbet. Jobbade 12-21 och sedan for jag hem till mamma där vi hade inkvarterat ungarna, för P jobbade natten. Det blev ett lugnt firande där med goda mackor och ett par glas vin =)

---♥---

Måste bara säga att min syster ringde förut, dom hade precis varit på ultraljud. Jag ska bli moster till ett litet GOSSEBARN!!
Iiiihhiii!

RSS 2.0