Femte dagen.

Ni kanske undrar ifall sjuk-statusen har förändrats här hemma?
Jodå, till det sämre...

Aron är nu inne på sitt femte dygn med sky-hög feber, rosslig andning och noll intag av mat. Vi får "pytsa" i honom vätska men det är väldigt svårt...
Tovan är piggare, men gnällig som få eftersom hon känner sig lite halvkrasslig men hon lider nog mer av rastlöshet än av själva sjukdommen i sig.

Mamman i familjen är helt slut efter ännu en natt med lite sömn plus att jag har ont i halsen och nacken.

Kul.


Status just nu.

Status just nu hemmavid:

Tova - Feber, ögoninflamation, snorig och hosta.
Aron - Jättehög feber, hostig och la precis en kräka i soffan (Hoppas att det är pga av den höga febern!!)

Men idag fick jag höra något så hemskt som gör att man ser på saker med lite perspektiv. Förskylningar är faktiskt inte så farligt...

Såna där dagar...

Idag har jag en sån här tråååkdag...

Det  började redan imorse innan jag hade klivit upp ur sängen, då jag kände att  jag var på uruselt humör. Och sen for maken iväg och jobbade vid halv elva och då blir dagen så jäkla lång.. Speciellt när jag sitter utan bil. Vi har lånat ut ena bilen i helgen och då blir man ju lite begränsad. Iofs så vet jag ju inte vart jag hade åkt om vi hade haft bilen, men bara att jag vet att jag inte kan åka någonstans gör mig lite knäpp :P

Så idag har jag varit en riktigt dålig förälder som bara låtit barnen titta på tv och äta onyttigt. (Inte bara tv såklart, men mer än vanligt...) Men såna dagar måste man väl få ha ibland?

Nä, nu ska jag ta å bygga lite klossar med dom iaf.

Over and out

Och till Millan kan jag hälsa att det går åt fanders! Har börjat träna lite ändå, men plankutmaningen har jag glömt bort (läs: förträngt)


Härliga helg!

Helgen spenderas, som ni vet, i Dorotea.
Eftersom vi åkte upp redan på torsdag så "vann" vi en dag =) Igår tog vi det bara chill, gjorde inte så mycket mer än bara "tog igen" oss efter resan upp. En resa som gick väldigt bra faktiskt. Det är ju inte alltid så kul att åka långt med småbarn...
Idag har de vuxna i huset jobbat så vi fick roa oss på egen hand. Vi tog en promenad upp på affärn på förmiddagen för att inhandla lite fredagsmys och sånt som inte mamman hade kommit ihåg att packa ner.. Moffarn jobbade bara halvdag så han kom hem vid 12. Jag blev en aning rastlös mitt på dagen (villket inte är vanligt när jag är här uppe, jag brukar bara känna mig lugn och harmonisk annars). Men efter middagsruschen så for vi en sväng på badhuset =)

Kvällen tillbringas i soffan med ett glas vin och bara snack (dock inga snacks för min del..)

Imorgon så är det en auktion som är på schemat. Sen bara chill-chill!

Så skönt med miljöombyte!


Toalettrullar...

Alla som besökt vår toalett har säkert lagt märke till vårt I-landsproblem där inne... Vi har ingen toarullehållare! Det ligger och står toalettrullar lite varstans. Men nu har jag ju hittat den perfekta grejjen!



Finns här
(där bilden är lånad från)


Vill ha!

Bra väder. Tack.

Idag hoppas vi på att det ska bli bra väder för i tänkte ta en liten utflykt till Sidsjön. Grilla lite korv och ha utemys med småttingarna =)

Igår satte vi upp nya gardiner och spontan-ommöblerade i köket, och jag är skitnöjd! Blir glad bara jag kliver in i köket. Najisgt!


Närmaste dagarna.

Idag: P jobbish. Kanske tar en tur till Nedansjö ifall alla barn är friska. Måste ju sysselsätta vännen Maria som är gräsänka =)
Söndag: Ska lämna bort Aron till syster och svåger några timmar. Vad jag och Tova ska sysselsätta oss med är ännu oklart.

Måndag: Kanske blir det en sväng till Himlabadet med alla kids.
Tisdag: Är vädret till belåtenhet så ska vi nog ta en picknick i Sidsjö.
Onsdag: Då får ungarna vara på dagis några timmar för vi måste "göra bort" lite ärenden, som bank-besök tex.
Torsdag: Packar väskor, ungar och hund och far upp till Norr! L.o.v.e.l.y!
Fredag till söndag: Spenderas i Dorotea =)


Leeeeedig!



Jag vill vara ledig, ledig, ledig!

Och det ska jag vara i dagarna TIO!!
Najsigt värre =)

RSS 2.0