Jahapp

Här händer det grejer serru!

Har varit och tränat en gång till med syster och börjar faktiskt se fram emot nästa gång (även om det tar nån vecka till)
Har varit till Umeå och äntligen är det "klart". Det är så skönt att ha allt gjort men nu är det en oändlig väntan kvar. Och jag är fortfarande mör i kroppen, men jag går inte på alvedon längre iaf.
Fick ju sjukskriva mig 3 dagar förra veckan (för umeå-besöket) och så har jag varit ledig nu i helgen. Men jag har åkt på en dunderförskylning nu i helgen och jag fick torka spyor efter lill-J i fredagsnatt så jag tog beslutet att jag stannar hemma imorgon med... men jag fattar inte vad jag har för problem med att sjukskriva mig. Jag måste typ vara dödligt dålig eller knappt kunna komma upp ur sängen innan jga sjukanmäler mig, och då brukar det vara med hjälp av Sambon som övertygar mig att man inte kan gå å jobba med feber eller jättevärk (har bara varit hemma en gång p.g.a mina handleder som besvärar mig ganska ofta). Jag tror att det har med att göra att jag inte vill att mina kära arbetskamrater inte ska behöva gå kort, för det är svårt att få tag på folk.. Men på Tisdag är jag nog "back in the game".

Nu vill jag börja packa på riktigt. Har bara börjat rensa och packat sånt som ska säljas/slängas. Barnen har varit superduktiga. Jag trodde dom skulle vägra slänga nått överhuvudtaget, men dom slängde så det stog härliga till. Nu ser jag att allt kanske får lats i deras minirum ändå =).

Var en sväng till mor och insåg att det kommer bli så mycket enklare att få ett socialt liv när vi flyttar. Då kan man ju faktiskt ta en promenad bort till syster (annars kommer hon nog bli inneboende) och man kan ta bilen in till stan och hälsa på bröderna mycket lättare (och billigare).


Nu: Hänga tvätt

Sen: Andra Avenyn

Senare: Mysa med film och Sambo.


Pöss å Hej!


RSS 2.0