Tovas önskelista.

Lilla Tovan fyller ju snart ett år. (VAAAD??)

Jag tog ett snack med henne tidigare idag och då fick jag en önskelista som hon ville att jag skulle dela med mig av till de närmaste =)

¤ En liten ryggsäck.
¤ Galon-set. Strl 80-86.
¤ Stövlar. Strl 22.
¤ Presentkort på Lindex, H&M, Name It.
¤ Leksaker som låter och/eller blinkar. Gärna med en pedagogisk tanke bakom =)


Hjälp mig!

Nu vill jag ha er hjälp mina stackars läsare...

Eftersom blogglusten är bortflygen så behöver jag en liten (stor) spark i baken. Ni vet ju att när jag höll på med 30-dagars utmaningen så gick det ju galant, så nu vill jag har mer "ämnen" att skriva om.

Så. Jag vill att ni skriver ett (eller flera) ord i kommentarsfältet så ska jag skriva ett inlägg om just ditt ord.

Smart va? =)


Lite trött... :-)

img_20110829_104 (MMS)

Lite trött... :-)


Har inte motivationen..

Har tappat motivationen till att blogga... så ni får hålla till godo med de få inlägg som kommer.

Vi har iaf bott i huset i tre veckor nu och vi trivs som atten! Gud, vad det är härligt med rejält utrymme! Jag städade t.o.m idag med ett lätt hjärta (jag som hatar allt vad städning heter).
Bilder kommer, men jag har inte ens haft en tanke på det förrän nu...
Vi har kommit iordning med det mesta, vilket är skönt nu när jag har börjat jobba heltid igen. Och appråpå jobb.. fy f*n vad ont i kroppen jag fick första veckan. Först och främst så använder jag muskler som tydligen har förtvinat under de här åren hemma, sedan har jag tunna, hårda och utslitna foppatofflor att gå i hela dagarna vilket bidrar till ond rygg och höfter. Men det sistnämnde problemet har jag fixat en lösning på (hoppas jag). Jag har äntligen investerat i ett par riktiga arbetsskor! Så nu får vi se om det blir någon förbättring =)

Måste ju nämna också att det är jättekul att vara tillbaka med mina kära arbetskamrater! Det var så roligt att komma tillbaka i måndags och alla hälsade mig välkommen med ett leende! Det blir man glad av =)

Over and out.


Vi fick en fin inflyttningspresent :-) mums!

img_20110813_182 (MMS)

Vi fick en fin inflyttningspresent :-) mums!


Har inte tid till att blogga, har viktigar...

img_20110812_195 (MMS)

Har inte tid till att blogga, har viktigare saker för mig :-)


Shoppa.

Det här med att shoppa kläder och dyligt har aldrig varit min grej. Blir less typ i första affären och kommer aldrig ut med nått jag är riktigt nöjd med... Men däremot att få shoppa "smågrejjer" det är min grej det!
Att gå på IKEA, Rusta, Clasohlson och liknande affärer, det är ju svinkul! Köpa små påsar med klämmor, hängare, rengöringsmedel, pennor.. you name it! Lovely! =)

Och det är det som är planen idag!
Eller kanske inte riktigt.. det är lite mer större saker som också står på listan. Som en gräsklippare, lampor, vindtorka, avfallslådor, lagerhyllor, verktygslåda, rullgardiner, blommor m.m kanske inte går som "smågrejjor" men ändå.. det är ju inte kläder iaf =)


Taffe.

- Vill du ha frukost, Aron?
- Ja, gjöt och taffe!
- Ska du ha kaffe?
- Ja, taffe å mölk

ehhh.. okej...

Väntar på påstigning :-)

img_20110805_164 (MMS)

Väntar på påstigning :-)


Hemma.

Å vad vi trivs i vårt fina, fina hus!

Snabb genomgång av senaste dagarna:

Fredag: Åkte till Rajastrand med hela familjen (nästan). Myste på hela kvällen lång med god mat och gott sällskap.
Lördag: Fick ganska bra väder så vi var ut med flotten under dagen och på kvällen så spelade vi tärning och kort.

Söndag: Åkte hem och lämande småttingarna hos mamma/mormor. Fick nycklarna till huset. Körde ett litet lass coh satte upp trappgrindarna i lung och ro.

Måndag: Lämnade storbarnnen hos mamma, åkte och hämtade flytthjälp (TACK till Julia, Jens och Anders!). Körde möbler och kartonger hela dagen. Gick både fortare och smidigare än vad jag hade trott...

Tisdag: Peter körde saker till tippen och jag var hemma med ungarna. Packade upp, satte upp gardinstänger, grejjade och donade.

Onsdag: Städade ur gamla lägenheten och lämnade nycklarna. SKÖNT!

Torsdag: Heldag med upppackning. Pappa/moffarn och Ingalill kom ner på em. Kvällsmys på altanen.

Fredag (Idag): Vaknade halvt ledbruten efter en natt på tunna madrasser. (Våra sängar från ikea skulle egentligen komma på torsdag, men kommer först idag så vi har lånat ett antal madrasser av mamma, i olika tjocklekar...). Upp, duschade, åt frukost, packade, pussade barn och for till stan, där en buss väntade. Nu sitter vi på bussen för att åka på en dygnskryssning.
Skönt att avsluta en kanonvecka på ett kanonsätt =)


(Vi har inte haft nån uppkoppling på varken digitaltv eller internet på över en vecka så det är därför det har varit långt mellan inläggen.)

Over and out!

Firar med ett glas champagne :-)

img_20110801_194 (MMS)

Firar med ett glas champagne :-)


RSS 2.0