...

Jag vet att min blogg är förmodligen den tråkigaste i världen just nu. men jag orkar inte blogga mitt i all foglossning, trötthet, tids- och åldersångest, allmän lesshet.
Är så trött ikväll så ögonen går snart igen och då har jag ändå en bra natt i bagaget. Vettekatten varför jag då är så dödstrött.

Men en bild eller två kan jag bjuda på iaf.


 hmm.. vart ska jag gömma alla Yatzy-papper?

DÄR! Mellan datorn och skrivbordsväggen såklart =)


Back to life, back to reality...

Jaha, då var sommarens semester över för Maken. Så nu är vi tillbaka i vardagen.. elle rinte riktigt kanske eftersom stor-barnen fortfarande har sommarlov.

Jag har iaf fått tag på ett foglossningsbälte. Köpt ett beg. på blocket, så nu hoppas jag på att det är i fint skick. Det är inte riktigt ett sånt som sjukgymnasten rekomenderade, utan ett sånt som jag har haft förra gången när jag fick låna ett. Jag tror att det hon sa att jag skulle köpa är liksom ett "mer utvecklat" bälte än det som jag nu köpt. Men det ska väl duga hoppas jag..

Imorse fick jag sovmorgon =) Peter klev upp vid kvar i sju och då vaknade Aron så han fick en skvätt välling. Så somnade vi om och sov till 9.15. Skönt! Nu efetr att han har sovit en stund på dagen så ska vi fara till mamma/mormor tror jag. Måste ju dit och spela lite sequence =) Mammas nya favoritspel.

Älsklingen imorse.


Ibland är man less..

Jag vet att jag har satt mig i den här sitsen själv.. men ibland är jag jäkligt less på att vara gravid. Den här omgången går inte alls lika lätt och smärtfritt jämfört med förra gången.
Blir alldeles svettig när jag tänker på att Peter ska gå tillbaka till jobbet nästa vecka och jag ska vara hemma själv med Aron och foglossning och låsningar i ryggen..suck..

Ringde iaf sjukgymnasten igår. Hon sa att jag skulle köpa ett foglossningsbälte och testa med det. Blir det ingen förbättring så skulle jag höra av mig om två veckor när hennes kollega kommit tillbaka från semestern. Men ett sånt där bälte kostar närmare 400 spänn, vilket känns lite väl dyrt. Måste höra mig för och runt om det finns någon som vill sälja beg eller låna ut...

Suck å stön och tandagnissel (fast tandagnisslet står Aron för =))

På Julias begäran..

Efter Systers kommentar  "Blogga kvinna!", så är det väl bäst jag lyder. Annars kanske jag åker på spö av den gamle boxaren =)

Nu har vi "avklarat" alla små semestertrippar. En kort resumé:

Kryssningen:
Väldigt trevligt. Blir ju lite annorlunda när man åker med barn (både i och utanför magen) än när man åker som par. men det var skoj ändå. Blev väldigt besviken på maten bara. Dom har alltid haft så bra buffemat på båten, men nu så hade dom minskat utbudet tyvärr...
Barnen tyckte också att det var toppen och jag tror till stor del så var det att dom fick spela på spelautomaterna på båten. Tror dom spelade bort 2/3 av sina fickpengar på dom där..

Gröna Lund:
Rolig med otroligt varm och tröttsam dag. Åkte med tåg klockan 6 (Tiiidigt!) och spenderade hela dagen på grönan i säkert 40 grader. Det var köer in på toaletterna för att folk skulle fylla på vattenflaskor. För en gravid kvinna med foglossning och som annars åker karuseller som en galning så var det väl kanske inte dröm-dagen. Men jag tror att resten av familjen tyckte det var skoj (men varmt), alla var nöjda redan vi halv fem så då styde vi kosan mot centralen för att åka hem med tågen 18.30.

Rajastrand:
Alltid skönt att komma till Raja oavsett om det är sommar eller vinter. Man går liksom in i någon harmoni. Vi var där nästan 4 dagar och spenderade dom på att vara ute med flotten, köra/åka fyrhjuling, fiska (inte jag med mitt tålamod), spela yatzy och kort, äta gott och bara mysa. Synd bara att det var så mycket mygg och "brännmya" men det är ju sånt man får ta..

Lägger in lite bilder en annan dag.

Nu: Hämta tvätten i tvättstugan (blir lite tvätt när fem personer åker på semester).
Sen: Ta en dusch så jag kanske känner mig lite bättre i ryggen.

Nöjd nu, Julia?

Freja har kalas

Idag var vi bjudna på kalas hos min mor. Min lilla brorsdotter (som bor i skåne) fyller nämligen 6 år om tio dagar men nu när hon var hos mamma så bjöd hon in till kalas eftersom hon ska vara hos min far då hon fyller år. Men tror ni att inbjudan var riktiad till mig? Nehej ni. När vi kom dit idag så gick alla barnen in i rummet där hon satt och lekte med en granne. När jag kom in så blev det en liten dispyt:
Freja: Meh, det är bara barn som är bjudna på kalaset!
Jag: Jaha, men då får väl jag gå då. Så jag och Peter är inte välkomna?
F: Nej.
Mamma: Men du har ju bjudit Jeppe och Jens också. Är dom barn dom då?
F: Ja, för dom har inga barn själva. Har man fått barn så är man vuxen.
Jag: Men farmor då. får inte hon heller komma på ditt kalas.
F: Jo, för hon är farmor.

Sötproppa =) Dom har ju lite roliga tankesätt dom små liven.
Men vi fick stanna ändå, så det var ju tur.

--------

Planer:

Imorgon: Minigolfa med älskade Lisa som är hemma från Kanada.
Måndag: Skulle egntligen fortsätta städa ur mammas förråd men det blir nog inte så.
Tisdag: Heldag på Grönan. Tåget går 6.08. Fy satan så tidigt.. Får se hur jag mår efter den dagen med tanke på att jag håller på att avlida av fogarna efetr en timme på stan...
Onsdag: Hemmamys.
Torsdag: Packa och ställa i ordning inför helgens resa.
Fredag: Åka till Raja. Läääängtar!
Lördag: Familjemys.
Söndag: Familjemys.
Måndag: Hemresa.

Tis-Torsd: Bara vara hemma med ongarna.
Fre-sön: Njuta av peters sista semesterdagar...

Någonstans däremellan så ska jag putsa fönster och få tid till sjukgymnast för mina fogar håller på att ta död på mig. Jag orkar inte längre snart... Ont.


Aron dansar loss =)


Shake that ass!

Synd bara att den blev på snedden..


Aron fyller år!

Idag fyller våran lille guldklimp 1 år!
Vart tar tiden vägen?


För ett år sedan befann jag mig här:

 

Skulle tro att det var samma värme (om inte varmare) då som det är idag.

Vid den här tiden (19.23) så stog jag och dansade med gåbordet till den lilla, lilla radion som fanns brevid sängen. Jag kände på mig att snart var det dags på riktigt. Peppad till tusen efter drygt 14 timmar med värkar.

22.31 kom han till världen.

 

Nu är han han ett helt år och snart storebror.




Bild från Julias student.



Tillsammans med moffarn på mosters student.


Älskar dig så otroligt mycket!


Aron på almanackan

Idag säger vi Grattis till Aron som har sin första Namnsdag =)

Och imorgon säger vi ett ännu större grattis då har firar sin första FÖDELSEDAG!!




RSS 2.0