Wedding.

Bilder från Bröllopet!


Våran fina och pampiga entré. Kom åkandes med en Impala -63 till låten "Ameno" av Era.




Gåendes mot vigselplatsen. Nerbös som atten. Blev alldeles varm i kroppen när jag såg alla som satt och väntade på oss. Alla som var där för vår skull =)
Därför ser det ut som att jag håller på att kräkas på alla bilder. Tydligen så ser jag ut så när jag försöker hålla mig för att inte brista ut i gråt..



Lite skratt..



Kärlek



Enda bilden då inte jag har en konstig min (dock är inte min käre make särsklit nöjd med hans min på denna bild..)


Eftersom det tar så lång tid för bilderna att ladda upp så kommer jag ta fler någon annan dag.

Ni som var på bröllopet får gärna skicka bilder till oss.
[email protected]




Trött och ont..

Idag är en skitdag. En riktig jävla skitdag..
Jag har superont i fogar och på sidan av magen. Bara skriker rätt ut i vissa lägen. Som om inte det var nog så är jag dundertrött av att A har varit vaken till och från i princip hela natten. Mellan att han har somnat om så har det tagit en stund innan jag har somnat om och så hinner han vakna igen.. Förskylning på g skulle jag tro eftersom han har nyst 50 ggr.

Och eftersom min käre make jobbar dag idag så är jag ensam med att gå och bära på en kinkig Aron på mina söndertrasade höfter.

Skitdag.

Fru Wallgren =)

Nu är det äntligen gjort!
Äntligen så är vi man och hustru!

Tack alla ni som var med och förgyllde våran dag.

Nu är vi trött efter all planering, förberedelser och festande men så, så lyckliga =)


Mer om vigsel och fest kommer senare. Och självklart några bilder också...


Nu kan man snart räkna ner timmar...

Tur att man (det är ju tanken iaf) bara gör detta en gång i livet...

Nu skrivs lista på lista för det sista som ska göras. Har det mesta under kontroll, men går hela tiden och tänker på saker som KAN glömmas bort.. hua..

FY fasiken vad skoj vi kommer ha om festen blir lika bra som den är i mitt huvud =) och vilken fin vigsel det kommer bli om det blir som i skallen. Har packat ner dubbelt upp med näsdukar för jag antar att det kommer att komma några tårar. Självklart av lycka!! Jag sitter ju och bölar varje gång jag hör låtarna som ska sjungas på vigseln.. Eller så kanske har jag fällt så många tårar sista veckorna av lycka, frustration, graviditetshormoner, ilska och att jag är en aning stressad så på själva dagen D så står jag där helt tom på tårar..

Ja, hur det blir ser vi om..hmm.. 44 timmar =)


5 DAGAR!!

5 Dagar

Det är vad som återstår av livet som Jessica Persson.
Sedan börjar livet som Jessica Wallgren!

Helt sjukt juh..

5 DAGAR!!

Thihi..


KIDNAPPAD!!

I fredagsmorse hade jag blivit lovad sovmorgon. Jag vaknade lite lätt när Älsklingen klev upp med en vaken Aron och sedan slumrade jag om... tills Syster Julia kom in och pillade mig på armen. "Men åhhh!! Jag ska ju få sovmorgon idag, vad gör du här? Klockan är bara 8" Ett tag trodde jag att hon skulle hämta nått innan hon for på jobbet eller skolan. Men ganska snart så insåg jag att hon skulle ju vara ledig under dagen.. så varför är hon hos mig klockan 8 på morgonen??
"Ta på dig klädeer och sminka dig lite..."
"Ehh, jaha? Jag antar att vi ska åka någonstans eftersom du inte har tagit av dig jackan.."


Så fick jag ögonbindel och vi for iväg. Första anhalt var hemma hos henne och mamma. Där blev jag inledd till vardagsrummet där jag blev överaskad av älskade vänner! Anna, Maria, Timi, Malin och Elin satt så söta i soffan =) I köket var det dunderfruksot som väntade. Värre än värsta hotellfrullen juh! Mys!




Där fick jag en gåta som ledde till att vi for till stan och jag skulle gå på en butik där ett paket och nästa gåta fanns, så fortsatte det i ett antal butiker. Självklart så var jag iklädd brudslöja och krona. Och under tiden så var jag tvungen att ta 12 kort på mig och olika karlar.. SÅ JÄVLA PINSAMT! Är väldigt glad över att man inte behöver ut och ragga nå mer iaf. Hua.. och eftersom jag är på smällen så kunde jag ju inte heller dämpa pinsamheten med något drickbart..



När jag hade löst alla gåtor så gick vi upp till Jens där lunch väntade. När vi satt oss ner så dundrar Ingalill (bonusmor), Linnea (syster) och Faster Mona ut från toaletten. Suprise!

Nu trodde jag att allt var klart, men icke. Ner på stan igen för att knäppa fler kort och sedan till bilden och på med ögonbindel. Nästa anhalt var Södra Berget och Maskrosen SPA. Hur mysigt som helst med flera timmar i olika pooler och ångbastu mm.



Trodde ni att det var slut där? Det trodde jag..
Men sedan så avslutades kvällen med att vi gick på Biteline och åt. Mumma!



TACK ALLA NI SOM VAR MED ATT FÖRGYLLA DENNA DAG! ETT MINNE FÖR LIVET!
Och ett speciellt tack till Syster Julia som har planerat och organiserat allt =) Love you, Sis!

Howli jävla canoooli...

Det är 11 dagar kvar. 11 DAGAR!!!!

Lite lätt panik.

Känns som att vi har det mesta under kontroll men samtidigt mycket kvar att ordna. Med bara 11 dagar kvar så börjar det bli aningens streesigt...
Var till frissan igår och blev så fin i håret så =) Skönt att bli lite ompysslad. Är ju så sällan jag går till frisören, oftast så klipper Anna mig och så färgar jag håret hemma.
Klipper in en "lista" jag skrev för några veckor sen, då jag kan stryka en del.

"Mat och tårta är beställd. Gästlistan ska kompleteras  Musik ska ordans och brännas på skivor. Dekorationer ska inhandlas. Ska testa frisyr imorgon. Måste pröva klänningen några gånger till så inte magen har blivit för stor.(måste dock prövas igen, då jag tycker att jag blivit större på en vecka..) Solist och musik är ordnad till vigsel. vigselförättare fixad. Festprogram och vigselprigram är under konstruktion.
Det enda som vi egentligen har kvar att ordna är själva musikanläggningen till festlokalen. Någon som har nån ide vart man kan få tag på en cd-anläggning med två stora högtalare."

Åh. det var skönt att få stryka =)
Nä, nu ska jag fortsätta att skriva listor på vad som måste göras och när.

Sa jag att det vara bara 11 dagar kvar?


Grattis Syster!

Idag fyller lillskruttan 19 år!
Love you, honeypie!







Grattis!


Kaos a´la Aron =)

Aron var så söt häromdagen. Han satt framför sin "leksaks-låda" och plockade fram grej efter grej. Han tittade på dom, sa några väl valda ord och la dom på "taket" på lådan. När han inte nådde så långt in då kröp han ihop och liksom kröp in i lådan =)

     

 


Såhär ser det ut på golvet när Aron är på g =)

10 månaders-grabben!


Månaden då det händer!

Idag är det 1:a maj, det vill säga att det är den månaden som jag skall stå brud och bli Fru Wallgren. Ihhh!!
Imorgon blir också en spännande dag då jag ska pröva klänningen igen och se så den fortfarande passar med lillmagen ivägen. Jag tror nog att det inte är någon fara..för jag är ju ganska liten fortfarande. När jag väntade Aron så tyckte jag att det var tråkigt att det inte syntes mer. Och alla kommentarer om att man var sååå liten och "är det verkligen nån därinne, då?" var skitjobbigt. För man ville ju att det skulle synas. Men den här gången så är jag bara glad att jag inte är så stor. Om fyra veckor så får magen gärna börja växa till sig så det syns, men innan bröllopet så kan den få fortsätta vara liten...

Magen i vecka 25 förra gången:

(kommer att vara i vecka 23 när vi gifter oss)

 

Och så lite bilder på lilleman:

     
Visst har han växt på sig lite, moffarn?

Nu: Allmän plcokning här hemma..suck.. 
Sen: Gå och längta till ikväll då det är "tjej-middag" hos Maria.

 Just ja. Påminner alla bröllopsgäster som inte betalat kuvertavgiften än att det är bra om det görs så snart som möjligt.


RSS 2.0