3 veckor och en dag

Dax för en liten uppdatering kanske?!

Idag är vår älskade son tre veckor och en dag. Och han växer så det knakar, var på BVC igår och då vägde han 4460 g och var 56 cm lång. Så det kanske är som plastmormor säger, att jag har grädde i mjölken =)  Vi blev ganska förvånade att han hade växt så mycket eftersom han kräks ganska mycket, men tydligen behåller han det han ska ändå. Men vi har ju märkt på kläderna att han har växt för det är mycket kläder som har lagts undan som han inte kan ha längre, sånt som han kunde ha förra veckan =).

Allt går bra här hemma i vår lilla bebisbubbla. Vi har snart haft våra två veckor bara "lilla" familjen, vilket har varit jätte skönt. Då har vi kunnat "landa" på nått vis. "Peppar, peppar" så går det bättre än vad jag hade förväntat mig. Visst är det lite sömnbrist och så men det hade man ju räknat med. Men jag tycker inte att Aron har gjort sån stor förändring på vårt liv ändå. Vi åker fortfarande å gör saker tillsammans och vi har haft det riktigt mysigt dom här veckorna med filmkvällar och "bara-vara-dagar".
På måndag kommer de stora barnen och på tisdag så drar vi norröver till pappa. Det blir nästan en veckas semester hos nyblivna morfar och plastmormor. Ska bli riktigt skoj att åka upp och de stora barnen längtar verkligen, vilket känns skitkul att de uppskattar att vi far =) Jonte har tjatat i flera veckor om att vi ska åka upp till "rajjarna". 

Nu: Hämta sonen som gnyr i sängen
Sen: mysa i soffan och kanske hänga en maskin tvätt (det blir lite tvätt med ett kräk-barn)

//*J* - New Mami

Förlossningsberättelse kommer så småningom...
 

Älskade Aron!

Nu är han här!

♥Aron
2 Juli kl. 22.31.
3895 gram.
52 cm.

Världens finaste..


Mer utförligt kommer senare =)

...

MEN VA F*N!
KOM UT NÅN GÅNG DÅ!!!!


RSS 2.0