Dagens

Dagens humör: Ganska hyfsat. Utvilad.
Dagens frisyr: Lockigt och utsläppt
Dagens klädsel: Mjukisbyxor oxh tunn tröja, förut idag: så lite som möjligt i värmen!
Dagens borde: Diska
Dagens planer: Dagen är slut
Dagens vill ha: Sushi!!
Dagens längtan: Till torsdag, veckans enda lediga dag.
Dagens beroende: SodaStream-vatten
Dagens tråkigaste: Att jag var tvungen att åka till jobbet när jag vill ligga kvar i solen
Dagens irritation: Diskberget
Dagens händelse: Att träffa först Anna som kom på besök, sen Maria på jobbet. har inte träffat nån av dom på två veckor.
Dagens köp: Ägg, mjölk, saft och bullar till finbesöket
Dagens låt: Mange Schmidt- inget att förlora
Dagens vän: Anna
Dagens saknad: Ett barn som vanligt
Dagens onyttiga: Baconmackor
Dagens dryck: SodaStream-vatten
Dagens middag: Baconmackor, sen två mini-crepes med sallad. 
Dagens babe: Min egen bejb

Det har hänt igen!

Japp! Två gånger på en vecka....
Snäll syster lånade ut en Mp3 till mig (eftersom min käre sambo har tappat bort min, vilket han förnekar) så idag tog jag på mig joggingskorna och gav mig ut på en tur igen. Nu gick/sprang jag t.o.m längre än förra gången. Och när jag kom hem igen så gick jag bara in och hämtade Banjo så gick vi en liten skogspromenad.
Duttiga jag!

Nu ska jag ta å packa lite kläder inför helgen. Nu bär det av uppåt igen. Ska åka upp till far med P och Barnen i helgen. Ska bli skoj, skoj och mys, mys =)
Skulle tro att helgen kommer att innehålla massa kärlek, fiske, god mat och förhoppningsvis fint väder (och jag hoppas vi klarar oss ifrån trötta barn med dåliga humör den här gången)

Nu:Packa
Sen: Krypa ner i soffan en stund

Lovely..eller?

Torsdag

Jobbat nästan heldag idag, kom hem vid halv fyra. Så skulle man ju kunna tro att Blivande Fru W satte sig och tog det lugnt..men nähejej, hon börjar med att hänga tvätt och sätta på en ny maskin, sen städar hon hela övervåningen. När hon är klar me det har Herr W börjat med maten så hon dukar bordet och steker bacon. Efter maten knappt har kommit ner i magen så kör hon igång med att diska lite, sen lagade hon maten till imorgon samt två matlådor med en annan maträtt...klar två timmar senare.
Då var barnen sugna på milkshake... jajamensan, hon slänger ihop tre glas chockladmilkisar.
Men det är sen som den stoooora chocken kommer : Hon får för sig att hon ska gå ut och gå (okej, det händer väl ibland), men hon går inte bara långt hon JOGGAR t.o.m i omgångar!!! Alla som känner mig vet att det är nått man ser väldigt sällan. Men det var skönt att svettas lite...

Sen var det kväll.
Nu: Mysa framför tvn med P.
Sen: Krypa ner i sängen i nystädat rum. Mys.

Bye.

Två arbetsdagar.

Har nu arbetat två halvdagar, känns som man knappt varit borta. Var lite tugnt att åka tillbaka och inse att det är 52 veckor kvar till nästa semester, men jag tror nästan att P hade mer ångest än mig över att jag började jobba igen.
Roligt att träffa arbetskamraterna igen! Men synd att jag har så j**la ont i min handled, som har krånglat i över 7år.... plus att man har lite träningsvärk kvar från SSÖB i lördags. Men det är väl bara att gilla läget, har ju liksom inte råd att vara sjukskriven. Jaja...

Nä, nu ska jag ta å ringa far min. Längesen jag pratade med han, kom på att det är P som har ringt dit mer än mig senaste tiden. Börjar verkligen komma in i svärsons-rollen..hihi..

Tjingeling!

Nu är semestern slut =(

Imorgon börjar allvaret igen.. då är 4 veckors semester slut och i min hjärna så är sommaren över. suck.

Sen sist så har vi hunnit med en dygns-kryssning till Åland, som var jätte kul, samt en SSÖB-fest.
SSÖB-festen igår var helt otroligt rolig, helt annat än vad både jag och P hade förväntat oss. Väldigt organiserat och bra planerat, mycket trevligt folk och sen lite alkohol på det =Kanon!

Jag har införskaffat en Bröllops-bok. Måste ha nått där jag kan samanfatta alla funderingar. Över en natt blev man en Bridezilla..hehe..
Men som Anna sa: det lägger sig nog om ett tag, vilket jag får hoppas på.

Imorgon kommer barnen så då blir det full fart igen, så då är det jobba och barn som gäller. Kommer att avsluta dom två barnveckorna med att åka till norr. Ska ta en sväng upp till Far, så barnen får bada, fiska och må gott i "plast-morfars" närvaro =)

Ha´t!

Helgen som gått...

Alla sundsvallsbor vet ju att i helgen var det Gatufesten.
Om jag ska vara helt ärlig så kände jag inte för att gå överhuvudtaget, men eftersom vi fick fint besök från Huvudstaden så gick vi på lördagen. Och vi hade riktigt kul =)
Men jag tror att den riktiga festen var på fredagen, hemma hos oss. Alex och Therese kom vid 17 och då fick Alex en öl av  Peter innan han ens Kliva ur bilen. Sen var partyt igång....
Slutade med att Alex, P och Therese dansade (en del halvnakna) i sommar värmen =) Sen kom grannarna över vid två och tog över..hehe...

Och nu till helgens bröllopsbestyr.
Har kommit på att det här är en ganska läskig grej =) Har drömt mardrömmar om att jag fixar allt, mat och festen, kläder till barnen, vart vi ska vara..precis allt.. och så vaknar jag på morgonen innan bröllopet och inser att jag har glömt att ordna en klänning till mig själv!! Panik!
Tur att det bara var en dröm.... men är det meningen att jag ska drömma såhär i ett år och inte få en hel natts sömn innan augusti nästa år??

Som avslutning idag vill jag bara tacka Min käre Tremänning Alex med fästmö för en trevlig helg samt Peter för att han får mig att le även när det känns tungt i livet.

Krajm!




En av många fiiina....

Min resa till altaret...

Välkommna till min Blogg.
Här får ni följa med mig på min resa till altaret. Alla funderingar kring bröllop, barn och vardagen.

På vår 3-årsdag, 29 Juni 2008, gick min älskade Peter ner på knä och frågade om jag ville bli hans fru.
Det fanns bara ett svar: JA!!!
Men det tog ett tag innan jag fick fram det mellan tårarna. =)
Ett ord: Lycklig!


Välkommna!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0