Sorry, men nu är jag tillbaka =)

Ber om ursäkt för det långdragna avbrotten.
Men nu är jag tillbaka =)

Har som sagt firat jul i Raja med storfamiljen. Längesen vi var så många över jul. Mysigt värre var det.
Konstaterade även att sist jag firade jul med pappa och Ingalill var när det var tsunami-katatrofen, d.v.s 2004. Ett tag sen med andra ord..

Det gick jättebra att köra upp, hade ju pratmaja med mig i bilen. Jag tror tameatten att jag och syster inte var tyst en hel minut på hela resan upp =) Lovely! Barnen är (peppar, peppar) så otroligt duktiga på att åka bil. Under nästan 5 timmars bilfärd så var det gnäll kanske 5 minuter.

Julafton var alldeles lagom på alla vis. Lagomt lugn tempo, lagomt med mys och lagomt med julklappar. Men det var mycket mat, mååånga kakor (16 sorter, hur ska jag kunna bräcka det nästa år?!) och mycket kärlek =)






Linnea och Tova, Julia och Aron tittar på Kalle Anka


På juldagen så visade termometern på mer behagliga gradantal så då klädde vi ongarn och gav oss ut i "backen" (en nerförsväg där folket inte var hemma över jul) och åkte racerbob och tefat. Sedan var det lugna gatan hela dagen. Vinkade av Linnea som skulle bege sig ut i tågtrafiken för att åka till skåne och sedan vidare till GranCanaria. Spelade spel, "Vem svarar först?" Skitskoj spel!! Eller så tycker jag det bara för att jag vann 7 av 8 gånger under helgen..Hahahaha!! Nöjd.

På söndagen så var vi ut en sväng till men då följde skotrarna med också. En stolt morfar körde skoter med lille Aron. Och på em så åkte bröderna hemöver och kvar var jag, barnen, Frejsan, Pappa, Ingalill, Julia och Mattias.

Efter packning och frulle så bagav även vi oss hemöver på måndagen. Men då hade vi även ressällskap av vår brorsdotter Freja.

Jag skulle ju göra sista utmaningen under denna helg vilket var ett ögonblick.
Ett ögonblick var på söndagkväll då det bara var skit på tvn så jag, Julia, Mattias och Ingalill satte oss för att spela kort. Vi var nog lite övertrötta eller nått för vi började garva som några dårar. Vi skrattade och skrattade och när vi väl lugnat ner oss så kom vi på nått annat att garva för. Det var ett ögonblick att komma ihåg =) "Jag hör DIG, men JAG måste byta öra!" Hahaha! Oslagbart!

Mer bilder kommer när jag fått dom av Julia.


God Jul!

(tidsintällt blogginlägg)

Just nu befinner jag mig (förhoppningsvis) i Rajastrand med ongarna för att fira jul.
Massa mys med stora familjen väntar =) Maken har jag tyvärr lämnat hemma för att tjäna in lite kosing istället.. Kommer sakna honom som atten. Vi har ju firat alla jular tillsammans de åren vi hängt ihop. Första julen tillsammans så jobbade vi t.o.m ihop =)

Så nu vill jag önska alla mina bloggläsare,
 GOD JUL!

Merry Christmas!


Lagomt varmt...

bild0443 (MMS)

Lagomt varmt...


Ont i protesen..

Jäklar vad skallebank jag har idag...
Trodde först att det var kaffe-abstinens eftersom jag inte drack någe kaffe i morse. Men efter att jag ätit lunch och druckit en stor kopp koffein så var huvudvärken fortfarande kvar... Även efter 2 alvedon och en stund på soffan så har jag ont. Får väl bara acceptera att det är en sån där dryg omgång idag.

Imorse så klev Maken upp med storbarnen och skickade iväg både sig själv och barnen på jobb respektive skola. Jag masade mig ur sängen, åt frulle och ammande unge. Sedan vid halv nio så väcke jag lilleman och gjorde barnen i ordning för dagens projekt.. BVC var vårt nästa stopp. I detta snöväder så är det ju en mindre projekt att komma iväg..Klä på storbebis, ut och starta bilen, klä av storbebis, packa skötväska, klä på skrattande lillbebis, klä på storbebis overall igen samtidigt som jag sjunger för den nu ledsna lillbebisen, packa ner lilla i bilstol och sedan frakta dom ur lägenheten, skrapa bort is på bil och vindrutetorkare och fara iväg. Hitta parkering utanför VC där folk ställer sig som arslen, packa ur barn och bilstol med bebis, in på BVC, klä av barn, amma lilla och äntligen kommer vi in till snälla Agneta. Phu.
Väga, mäta, inse att Tovan följer alla kurvor perfekt. Stolt.
Hålla lilla älsklingen medan hon får två sprutor. Grin och tjut i 30 sekunder. Duttig kicka =)
och så samma visa hem igen..

Kan det inte bli sommar och varmt snart! Så man slipper alla dessa kläder!
och så kan jag slänga in en önskan om att A ska lära sig gå upp å ner för trappor... Hatar att bo på andra våningen. Ser nog ganska rolig ut när jag ska baxa ner båda barnen...

Visst är jag otroligt positiv idag? =)

Sista utmaningen väntar jag med.

Sista utmaningsdagen väntar jag med.
Dag 30 ska handla om "Ett ögonblick".
Så det ögonblicket ska jag fånga under julhelgen tänkte jag =)
Klevert Evert!

Idag så är jag jobb-änka igen. Peter jobbar som en sate... han har sitt heltidsjobb plus att han nu har börjat extraknäcka på Psyk på sjukhuset. Blir ju mer klirr i kassan, men just nu när han nyss börjat så jobbar han jämt tycker jag. Men jag har samtidigt full förståelse för att han inte vill säga nej nu i början när han blir erbjuden pass.. jag har ju själv varit timvikarie så jag vet hur det är..

Slänger in tre bilder från i Onsdags när jag var på dragborgen med ungarna och Syster med hennes sambo.


Daniel och Aron



Julia och Aron kör rallybil..



Klart man ska rida drake om man är på drakborgen =)


Nu är det jul här i vårt hus... :)

bild0439 (MMS)

Nu är det jul här i vårt hus... :)


Dag 29 - Mina ambitioner.

Oj, svårt ämne...

Mina ambitioner och mål på längre sikt är väl att jag ska komma fram till vad jag vill bli "när jag blir stor", och sedan sätta arslet i skolbänken igen för att studera...
Jag har liksom bockat av några av de "stora" sakerna man gör i livet redan. Jag är lyckligt gift och jag har fött två barn. Det är väl ganska bra jobbat ändå?
Nu är det dröm-bostaden och karriären som väntar =)

Dag 28 - Det här saknar jag.

Jag saknar min mormor och min farfar.

Jag känner för en gångs skull att jag inte vill lägga ut allt på bloggen.. så där för säger jag bara så.
Jag saknar dig, Mormor.
Jag saknar dig, Farfar.


Jag hade så gärna velat att ni hade fått träffa mina barn.
Ni fick lämna festen alldeles för tidigt...

Dag 27 - Min favoritplats.

Jag har inget "Favoritställe" på jorden. Jag är liksom förtjust i många ställen =)

Min säng. Jag är en person som älskar att sova. Innan barnen kom så kunde jag sova länge och gärna gå och lägga mig tidigt för att ligga och läsa eller titta på tv. Jag älskar att ligga och dra mig på morgonen och ligga och mysläsa på kvällarna. Love it!

Rajastrand. En liten, liten by i Lappland där min pappa är uppväxt. Där har vi alltid haft stuga och nu har pappsen tagit över sitt barndomshem på samma gård. Älskar lugnet som är där. På sommaren är det en av sveriges vackraste platser. Jäkligt myggigt, men det kan man ta. En massa myggmedel och gott humör så känns dom knappt =). På vinter så är det skoteråkning och mys kring elden som gör verkligen resan värd att sitta trångt i en bil i typ 4 timmar.

Mitt framtida hem. Jag längtar sååååå till att jag får bo någonstans där jag trivs och kan känna att det är mitt hem. Så just nu så känns mitt framtida hem som ett av mina favoritplatser.. kan man tänka så?


Rajastrand, sommaren -09.


En liten pepparkaksgumma hälsar trevlig lu...

bild0430 (MMS)

En liten pepparkaksgumma hälsar trevlig lucia :)


Tur att vi ska åka och storhandla idag... ...

bild0427 (MMS)

Tur att vi ska åka och storhandla idag... Annars hade det blivit paprikabit med hallonsylt till middag idag :)


Dag 26 - Mina rädslor.

Jag är rädd för att mina närma ska bli sjuka, skadade eller dö. Jag har det senaste året nästan utveckat en kronisk dödsångest över att jag ska förlora någon som står mig nära... Det började ungefär i samma veva som Peter fyllde 40, då insåg jag vad tiden går fort och att döden kommer att komma oavsett vad man gör.. Fast man får ju hoppas på att den kommer sent. Och sen när man dör då är det liksom slut. Game over.

I sjukdomsväg så är det inte cancer som skrämmer mig mest (som det kanske de flesta är rädd för), utan jag är dödligt rädd för blodproppar. En vän till mina bröder dog av blodpropp i lungan för kanske 10 år sedan och än idag så har jag inte kommit över rädslan att jag kan få det själv. Jag har många gånger slutat med p-piller då jag haft sån rädsla, men börjat igen då jag blivit övertalad att det är väääldigt ovanligt att man får proppar av just p-piller.
När jag var till grekland för snart 6 år sedan så råkade jag ut för en "misshandel", jag satt ivägen för en knytnäve och åkte rakt ner i asfaltet från en hög barstol. När jag någon dag senare fick träffa en läkare så var han orolig över mitt huvud eftersom jag inte riktigt kunde fokusera blicken. Men vad jag var mest rädd för var det stoora blåmärket jag hade på benet som ömmade och var varmt. Jag var helt övertygad om att det var en blodpropp som skulle lossna och vandra till lungan. Han fick lägga mycket tid på att lugna mig... Jag satt t.o.m och skrev avskedsbrev till alla i min familj eftersom jag då trodde att jag skulle få flyga hem i en kista. Men efter några dar så började blåmärket gulna och jag blev en aning lugnare =)

Jag är också rädd för att gäddor ska bita mig när jag badar i sjöar.
Och för att jag ska bli ensam.
Och för att jag inte ska räcka till.
Och för små spindlar med såna långa smala ben.
Och för stora hundar som skäller.


Dag 25 - En första..

En första...hm...jadu...
Funderar arslet av mig...

En första tur med bilen.
Jag kommer ihåg när jag precis hade tagit körkort och tog min första biltur själv bakom ratten, själv i hela bilen. Vilken sjuk känsla det var! Kändes som att man gjorde något olagligt. Jag minner mig tillbaka att jag var spänd som en fiolsträng och det pirrade i hela kroppen. Jag var så stolt över mig själv att jag hade fixat det!

Samma dag så skjutasde jag syster till stan och var tvungen att stanna på en mack för att tanka, när jag är inne och betalar så svänger det in en polisbil brevid min bil och jag trodde att jag skulle svimma! Jag blev så enormt nervös.. Jag såg på Julia i bilen att hon fattade att jag höll på dö av nervositet. Hon höll på att garva sig fördärvad...
Att jag faktikt fick köra bil hade jag liksom inte riktigt fattat =) och att poliserna också behövde tanka, det var inget som jag ens kom att tänka på..haha!


Denna lägenhet..

Fy f*n vad jag hatar denna förbannade lägenheten just idag..
Vi bodde redan trångt nät vi flyttade hit..sen har det tillkommit två barn till samt massa prylar, vagnar, möbler, kläder och gud-vet-vad. Nu har vi snart nått bristningsgränsen... varenda garderob och skåp är fyllda till bredden. Vi har noll förvaring kvar...så jäkla less...

6 personer, en hund och en katt i en liten 2,5:a / 3:a på 63 kvm börjar ta ut sin rätt...SUCK!


Dag 24 - Det här får mig att gråta.

Det är mycket som får mig att gråta.. och värre har det blivit under mina graviditeter och efter att jag fått barn. När jag sa till Julia häromdagen att jag hade grinat så var det knappt att hon reagerade, det händer liksom lite för ofta för att hon ska tro att det är nått allvarligt =)

Jag gråter ofta när det är program på tv som innehåller överaskningsmoment. Typ när dom har renoverat ett hus till någon eller när dom har letat rätt på någon försvunnen släkting. Det har t.o.m gått så långt att jag ibland undviker att titta på vissa program bara för att jag vill behålla tårarna till nått vettigare..haha!

Jag gråter jämt till sorgliga filmer...eller dom behöver inte ens vara sorgliga, bara det är nått litet som berör så brister jag ut i tårar.

Och jag är inte någon som bara kan torka tårarna och så är det bra...nehej, jag är en sån som brister ut i värsta hulk-gråt-kan-inte-prata-gråten... lite pinsamt om man befinner sig i typ en biograf...

Jag gråter flera gånger i månaden över vår ekonomi (oftast pga av att jag så är pessemistisk, så jag ser allt mycket sämre än vad det egentligen är..)

Jag gråter när jag ser typ rädda barnen-galor.

Jag gråter när jag tänker på att mina små älsklingar blir stora så fort..alldelles för fort. Så jag får hålla tårarna borta varenda gång som jag lägger undan ett klädesplagg som blivit för litet. För det är formodligen den sista gången som jag lägger undan en liten body och en liten, liten socka..

Jag gråter nästan varje gång som jag och pappa träffas. Vi är blödiga på varsitt håll, men när vi träffas så blir det som är jäkla gråtkalas =) När jag gifte mig så kom vi överens om att det var ingen mening att han höll nått tal, för då skulle vi bara grina i timmar och han skulle nog inte ens kunna klinga i glaset innan tårarna kom..

Jag gråter när jag ser lyckan i barnens ögon när dom får nått dom verkligen önskat sig. Som igår när Jonte fick ett spel som han veeeerkligen ville ha och han aldrig trodde han skulle få, ja då var det tur att jag var upptagen med att knäppa kort så jag kunde pressa tillbaka, svälja och koncentrera mig på kameran =)


Som ni ser så är det oftast glädjetårar och lyckotårar (kan man kalla det sympati-lyckotårar?) som faller. Och det är ju bra.
För det är ju inte så att jag går runt och bölar hela dagarna. Jag skrattar ju mellan varven också =)


Här kommer lite gråtbilder:


Julia hade skrivit ett tal som var så berörande att hon einte ens kunde läsa upp det själv, så Linnea fick läsa upp det istället medan vi andra grät =)


Såhär satt vi =)


Vi skulle tacka alla som kommit, men Peter tog över och höll ett tal som golvade mig så jag var tvungen att sätta mig. Och efter det såg det ut som att alla i lokelen var bakis med sina röda ögon =)

Snart är utmaningarna slut..

30-dagars

Det går ju ganska bra det här =)


Dag 01 - Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Dag 23 - Det här får mig att må bra.

Min familj får mig oftast att må bra. När ungarna garvar och när Aron är på sina upptåg, då blir jag alldeles varm i kroppen.
Jag mår bra när jag och Peter hinner se och prata med varann (ibland är det dåligt med det, när han jobbar typ 80 timmar i veckan, som denna vecka, och vi har alla barn..).
Jag mår bra av att umgås med mina älskade vänner. När man känner att man är med dom som bryr sig och ger en energi tillbaka.
Jag mår bra av att umgås med Julia. Bara att prata i telefon kan få mig "energi-boostad".

Jag mår bra när jag får höra beröm =) Som häromdagen när jag hade vairt iväg på dragborgen själv med barnen. Jag trodde att P egetligen tyckte att jag var knäpp som for och att det kanske inte var så bra eftersom lilla Tova var lite snuvig. Men senare på kvällen så gav han mig jätte mycket cred och sa att han var imponerad över att jag for iväg själv =) Det uttalandet kommer jag leva på i flera dagar...♥

Ingen dagens idag.

Har kalas för J som fyller 10 år imorgon, så jag har inte tid att blogga dagen utmaning..
Kommer imorgon istället, om ungarna sover samtidigt på dagen =)

Dag 22 - Det här upprör mig.

Det som upprör mig är ju det "självklara" som:

¤ Barn som far illa.
¤ Människor som avsiktligt sårar andra.
¤ Misshandel.
¤ Folk som inte lyssnar och beter sig arrogant.
¤ Maktbeteende.


Men nått som irriterar mig och göra nästan så jag får eksem är:

¤ Radioreklam (nu går det väl ganska bra ändå, men när jag var gravid så var det nära många gånger att jag bara skrek rakt ut av vissa radioreklamer. Hur faan tänker dom, och hur låter det i konferansrummet då dom klurar ut vissa reklamer?!?)
¤ Dumma människor som har gjort dumheten till sin "image" så dom vägrar att ändra sig. (har ni sett Vanita? som var med i lyxfällan och tydligen är med i nått bartenderprogram också)
¤ Tyra Banks. Behöver jag säga mer?
¤ Konflikträdsla - och då pratar jag om min egen konflikträdsla. Är så less på att jag aldrig lär mig ta en konflik, och när jag väl gör det så tror jag att hela världen rasar samman och att "konflikt-partnern" kommer hata mig för all framtid..




Bild tagen från http://brcurtis.net/wp-content/uploads/anger.jpg


Dag 21 - Ett annat ögonblick.

"Ett annat ögonblick".. eftersom denna rubrik varit förut så byter jag ut den mot : Dagens ögonblick.

Dagens ögonblick var när jag och kidsen var på drakborgen. Vi har varit där två gånger tidigare när dom har Bebis-lekis. Aron har tyckt det varit jätteskoj och det fick jag verklgen bekräftat idag. När jag tog ur han ur bilen och han hörde musiken dom spelar utanför (typ robin hood) så sken han upp som en sol! Då blev jag nöjd över beslutet att åka dit kan jag lova =)

Det är så roligt nu när han verkligen kan visa när han blir glad över något. Och visa att han känner igen platser/saker/människor.
Älskade onge!


Tar dubbelt upp imorgon

Tar dubbla utmaningar imorgon. Orkar inte dagens nu ikväll.

Dag 20 - Den här månaden

Den här månaden.

December. Vinter. Advent. Jul.

Kallt. Sterarinljus. Familjfokuserad.

Fönsterstjärnor. Snökaos. Tomtar.

Julklappar. Handlingslistor. Mat.

Kärlek. Stress. Skratt.




Skratt som går rätt in i hjärtat!

Skratt som går rätt in i hjärtat!

 




Jag måste bo granne med finaste utegranen!

bild0424 (MMS)

Jag måste bo granne med finaste utegranen!


Garv =)



Två gånger igår så hade Tova skrattanfall =)
Sitt barns första skratt är fasiken det vackraste ljudet som finns. Man blir så lycklig i hela kroppen!



Titta vad jag har, syrran!


Dag 19 - Detta ångar jag.

En vis man (min man) sa en gång att man ska egentligen inte ångra det man gjort, för det är det som format dig till den du är..
Sant.

Men en sak som jag ångrar är att jag en gång för längesen sårade en som står mig nära. Du vet vem du är och jag vill att du ska veta att det går inte en dag utan att jag ångrar vad jag gjorde mot dig. Jag är så tacksam att du kunde förlåta mig så vi kan stå där vi står idag.


Dag 18 - Min favoritfödelsedag.

Min favoritfödelsedag är nog när jag fyllde 18.. Eftersom jag på den tiden var rökare så längtade jag som en tok efter att få kunna köpa mina egna cigg. Och eftersom jag fyller år relativt sent på året så längtade jag ju efter att kunna följa med på krpgen med vännerna, inte bara vara med på förfesterna..

När jag fyllde 18 så blev jag först firad på hemmaplan med tårta och familjemys. Sedan svidde jag om och drog till Brors lägenhet som jag hade fått äran att låna. Mina då närmaste tjejkompisar kom dit och vi hade en fnitterfest utan dess like =). Alla hade köpt klockrena presenter som passade mig precis som jag var på den tiden. Efter partajet så åkte vi och köpte cigg såklart och sedan bar det av mot krogen. En onsdag mitt i kalla oktober är det inte så jäkla mycket drag men skoj hade vi =) Att jag sjöng kareoke iklädd en rosa (!) tröja är nog nått jag fortfarande försöker förtränga.. (för er som inte känner mig närmare vet kanske inte att på den tiden var allt som var rosa nått som gav mig eksem, och sjunga kareoke är nått jag måste vara braaa rund under fötterna för att göra =))

Attan att jag inte vet vart bilderna finns...

Men annars så tror jag inte att jag är ett jättestort "fan" av att fylla år. Det är liksom bara nått som händer.. Tycker nog bättre om att fira andra.


Dag 17 - Mitt favoritminne.

Det är ju heeelt omöjligt att avgöra vilket av alla sina minnen som är favoriten. Så här kommer några av mina favoritminnen i kortform =)
Några få i stora minnesbanken...

¤ Ett minne är ifrån när jag och Peter var i Umeå, kvällen innan ägg-plockningen vid vårt IVF-försök. När vi låg på vårt rum på vårdhotellet och låg och pratade så märkte Peter att jag hade tagit hans kudde. Då utbrister han "Har du snott min kudde, va har du snott den?!" (ni vet låten som gick på radio då "Har du snott min bil"). Min reaktion blir att jag börjar garva..och jag kan inte sluta. Jag skrattar så jag knappt kan andas, tårarna rinner och det slutar med att jag grinar. All press, förväntan och nervositet inför vad som skulle hända de nästkommande dagarna tog ut sin rätt. Jag bara ler när jag tänker tillbaka på detta minne. Jag vet ju nu att just den kvällen var egentligen vår sista kväll då det bara var vi. Dagen efter så skapades Aron i ett provrör och två dagar senare fanns han i min mage =)

¤ Ett minne är när Aron går långt första gången. Från att han hade hasat sig fram på rumpestussen och tagit några få steg mellan oss, så tog han i och knatade iväg genom hela köket och hela hallen. Och det hann vi med att få på video! Detta var på hans 1-årsdag =)

¤ Ett annat vackert minne är ju självklart hela m tt bröllop, men ett sånt ögonblicksminne är när Peter kommer och hämtar mig hemma hos mamma. Jag och mina tärnor hade varit där sedan tidig morgon, vi hade lockat hår, sminkat och eldat upp oss. När klockan sakta närmade sig 13 så växte de små, små fjärilarna i magen till stora flygande svanar.
När Peter väl kommer innanför dörren och jag ser hans kärlek i hans ögon så brister mitt hjärta. Julia skällde på mig för att sminket inte skulle bli förstört, och tur var väl det för annars skulle jag väl grinat ner mig totalt. Lycka.

Sen har jag några kortisar:
¤ När jag får min fösta fina cykel av mamma och pappa. En råsnygg rosa dröm med HD-styre.
¤ När jag fyller 18 år och har fest för mina tjejkompisar. Alla hade köpt så klockrena presenter och jag vart så glad att dom kände mig så bra.
¤ När jag mötte mina styvbarn första gången. Elin bara skrek "Heeeej Jessica!" =)

Sen en maaassa andra =) Skulle behöva en halv roman..


Dag 16 - Min första kyss

Jag är sådär otroligt tråkig att jag inte kommer ihåg min första kyss..tyvärr..

Men däremot så kan jag säga att min och Peters första kyss var en varm sommarnatt då han smakade rödvin och han var go och glad, och jag var nykter och trött =)
Och det gick ju vägen det med..haha =)


Dag 15 - Mina drömmar

Mina drömmar är många. Men samtidigt så är jag en realist som har lite svårt att drömma. Drömmarna brukar ofta bli en aning pesemistiska.. i form av: jag drömmer om att vinna en miljon, men det kommer aldrig ske.. eller jag drömmer om att kunna åka utomlands med hela min familj, men det kommer vi aldrig ha råd med..

Men om jag ska vara optimistisk och drömmande för ett tag så ser mina drömmar ut såhär (utan inbördes ordning)

¤ Ett stort och vackert hus där alla våra barn får ett eget rum samt ett kontor. Ett stort men mysigt vardagsrum och ett kök som har köksö och inbjuder till gemensakap och matlagning.

¤ Att alla mina syskon och föräldadrar fanns på nämare håll, både för min egen skull och för att mina barn ska få närmare till mostrar, morbröder och morföräldrar.

¤ Att allt ska lösa sig på ett plan som jag inte kan gå närmare in på här..

¤ Att jag och min familj skulle kunna få åka på en utlandssemester.

¤ Att jag och Peter skulle ha råd att åka på en lyxig smekmånads-resa.

¤ Att vi vann en massa pengar (Pengar gör inte en lyckligare..men det underlättar en hel del annat)

¤ Att jag ska komma underfund med vad det är jag vill blir "när jag blir stor"  och komma till skott med pluggandet igen.


--

Vad drömmer du om?

RSS 2.0