En påsklovsdag.

Vi tog fram Elins cykel och barnens gamla paraplyvagn till Aron (vår vanliga vagn är kvar hos mamma, eftersom byggarna har satt för våran ingång så vi inte tar oss in med den..) så tog vi en promenad.
Tänkt att vi skulle leta rätt på en lekplats som har tinat fram tillräckligt för att gunga. Och vi lyckades med det uppdraget =)

 

Det var ju jätte skoj!

Elin

 


Jonathan.

----¤----


Blodpudding är gott och bra. Man får ju äta själv =)

Har ringt till vår BVC-sköterska idag, vi måste få komma dit så hon får kolla på Arons eksem igen. Förut så har det sett värre ut än vad det är och han har inte varit speciellt besvärad. Men nu kliar det jättemycket i ansiktet så han river sig, och så har han fått större eksem-blemmor på kroppen.. Hoppas hon har någon lösning förutom kortisonkräm, för det använder vi ju redan.

Och så en (kanske, kanske) god nyhet. Vi har förmodligen jagat rätt på en vigselförättare. En karl från Härnösand kan förhoppningsvis ställa upp. Han ska höra av sig idag för att lämna besked. Håll alla tummar och tår för oss =)
Nu så är det största "problemet" musikanläggning. Men det ska nog ordna sig det med.

Nu: Äta glass
Sen: Mysa


Kommentarer
Postat av: Mamma

Var hittade ni den lekparken?

2010-04-07 @ 21:46:47
Postat av: Jessica

Mellan husen borta vid radhusen på tallskogsvägen.

2010-04-08 @ 11:47:27
URL: http://mrsjessie.blogg.se/
Postat av: Elin

Jao en massa trosor mm är packat och bebisens väska är packad sedan nästan en vecka tillbaka:) Är bara min väska kvar nu! Godis ska jag absolut slänga ner där oxå ;)



Kram

2010-04-08 @ 12:32:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0