Sjukstuga, planering och längtan..

Här har vi börjat återhämta oss från en dunderförskylning. Det började med att Aron blev sjuk i söndags, sedan föll vi som furor en  efter en. Men i samma takt så har vi tillfrisknat. Vi harklar och snarar ett tag till men vi är iaf feberfria.

All planering inför bröllopet börjar ta fort. Och bra är väl det med tanke på att det bara är fem, FEM, veckor kvar till den stora dagen =) iiihhhhii!!
Mat och tårta är beställd. Gästlistan ska kompleteras (förhoppningsvis. Många avhopp änsålänge...=(
Musik ska ordans och brännas på skivor. Dekorationer ska inhandlas. Ska testa frisyr imorgon. Måste pröva klänningen några gånger till så inte magen har blivit för stor. Solist och musik är ordnad till vigsel. vigselförättare fixad. Festprogram och vigselprigram är under konstruktion.
Det enda som vi egentligen har kvar att ordna är själva musikanläggningen till festlokalen. Någon som har nån ide vart man kan få tag på en cd-anläggning med två stora högtalare? Verkar vara skitsvårt att få tag på.

Det är tur att man bara ska göra det här en gång (förhoppningsvis!)
Har lagt ner så mycket tid och energi till att det ska bli en sån bra fest som möjligt, men är faktiskt en aning besviken på att det inte blir så många som stod på gästlistan från början.. om man hade vetat om att det var så många som inte kunde/ville komma så hade vi ordnat en lite mindre lokal och så. Men ähh, vafan. Vi får göra det bästa av situationen. Ni som kommer får se till att vara på ett jäkla partyhumör så blir det nog kanoners ändå! =)

Sitter här med en sån enorm längtan efter när vi kan flytta till hus. Väggarna kryper gärna inpå en när alla barn är hemma plus en av barnens kompisar. Blir likosm lite litet då med bara 67 kvadrat... och så vet man att det ska komma en till liten som ska få plats. Åhhh..ge mig ett stort hus NU!!


Kommentarer
Postat av: Millan å Tuva

vad ska du ha för blommor i buketten? (är ju florist så jag tycker sånt är så kul!!!)

2010-04-20 @ 13:41:28
URL: http://tjockissafari.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0