Kräftskiva

Varför heter det så? KräftSKIVA? Måste nog ta å googla det... Hur fasen tog man reda på saker innan google fanns? Haha!

Jaja, igår så var det iaf kräftis hos oss. Hade bjudit en hel en bunt men det blev nbara en liten skara kvar till slut som kunde komma. 7 stycken plus Aron. Gott gott med kräftor! Synd bara att ett av paketen var halvdåliga. Alldeles gråa och liksom "porösa". Och jag hade slängt förpackningen så vi vet inte vilken sort det var som fick åka i soporna..
Med lökpaj, tacopaj, sallad och bröd mm så blev det en riktigt smaskig middag =) Sen lyckades jag med min premiär-pannacotta också så det var ju kanoners!
Foton kan jag slänga in när syster har lagt ut några på hennes blogg som jag kan sno..

Idag så är det riktigt tråkigt väder ute. Småduggar och grått, grått, grått... Får se hur Aron mår när han vaknar från vilan. Mår han bra och febern är borta så tror jag nog att det blir en tur till stan. Måste inhandla lite grejjer till BB-väskan och så fyller ju lille Arvid 1 år idag så det ska fixas present. Känner att jag behöver också komma ut och göra nått annat. Var hemma hela förra veckan så det kryper lite i kroppen på mig... Fast vi får väl se hur jag bli i kroppen av att gå på stan. Tur det finns alvedon... ja, just ja angående alvedon så ska jag till läkaren på måndag. Barnmorskan tyckte att det jag hade lite för ont om jag måste ta smärtstillande hela dagarna så hon bokade in en träff på sjukhuset åt mig. Inte för att jag tror han/hon kan göra nått åt det, men det kan ju vara bra att få kolla iaf. Få se om dom gör något extra UL också eftersom magen är så "liten" (ligger nästan utanför kurvan igen). Men när jag väntade A så var det likadant och han kom ju ut och vägde nästan 4 kg, så jag är inte orolig att hon är för liten där inne. Hon ligger väl bara långt bak helt enkelt.

Nu: Sätta igång en maskin tvätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0