Vattenläckage!

Suck å stön!
I några dagar så har vi haft ett mindre vattenläckage inne på toalettgolvet. Men så brukar vi ha ibland, så efter någon dag försvinner det. VVS-gubbar har varit hit och kikat förr så vi inte har vattenskada, men tydligen har det inte varit någon fara.
MEN. Igårmorse så var den lilla handuken som låg på golvet totalt dyngsur. Jag bytte ut den mot en torr som efter någon timme var super blöt igen.. hmm.. Igårkväll så ser vi att det droppar vatten från ledningarna bakom toalettstolen och att det är det vattnet som rinner fram på golvet. Så vad gjorde ni igårkväll vid 22? Familjemys? Helkväll på krogen? Filmlördag?
Vad vi gjorde? Jo, vi letade papper och telefonnummer, ringde HSB jouren, felamnälde, torkade vatten och oroade ihjäl oss för att det skulle spricka och bli vatten i hela badrummet... Tydligen så skickar dom inte ut någon röris sådär på kvällar eller helger när det "bara" droppar. Suck. Så då visste vi ju inte hur allvarligt det var. Kunde vi använda toaletten överhuvudtaget? Kul att man är gravid och kissnödig jämt!

Men imorse fick vi ringa igen för då rinner det nästan ur ledningarna (typ en liter i timmen). Så det kom äntligen hit en gubbe som kollade men han vågde inte göra nått åt det. Så vi får ändå vänta till imorgon så han skulle skicka hit några mer kunniga grabbar. Men om det skulle spricka och SPRUTA UT VATTEN då var han snäll och visade vart jag ska stänga av huvudvattnet till hela bostadshuset... Så trippen till stan jag tänkte göra idag är ju bara att glömma. SUCK!

Gör ett nytt försök imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0