Träningsvärk!

Vaknade igår imorse och kände efter....
Resultat: Noll träningsvärk. Jag blev helt ställd, trodde ju att jag inte skulle ta mig ur sängen eftersom det var ett bra tag sen jag tränade. Men besvikelsen var total.
Men så vaknade jag idag... och kunde nästan inte stå upprätt för att jag hade så ont i magmusklerna.
Så jag fick träningsvärk med råge, fast en dag försent =)

Nu ska vi åka och hämta bilen på verkstaden. För 8:onde gången detta år (eller nått). Är så less på det där, men man måste ju ha en bil att transportera arslet i...

Sen ska jag sätt mig i soffan och kolla igenom katalogen med inbjudningskort igen...men jag måste nog hänga tvätt först, och bädda nytt sänglakan i pojkarnas sängar, och göra kycklingen till imorgon, och...
hmm.. tror nog att jag får läsa den där katalogen imorgon =).

Puss och kram, cykelram.

Grattis Elin!

Idag har det varit kalas här för Elin som fyller 10 år.
Sambon kom och hämtade mig på jobbet och så åkte vi å käkade pizza och sen hem till fikat =) Hämtade pojkarna hos deras mor och sen kom min mor (plast mormor) och syster hit. Trevligt trevligt! ( men Sambon tyckte det vart lite väl kackligt med mig och syster i ett litet rum =))

Imorgon är det Träning som gäller. Syster har tjatat på mig hela sommaren och nu ska jag änliten lösa in mitt gratiskort (!) på Helex som jag får genom jobbet.. d.v.s att jag har haft det i min ägo utan att lösa in det i 9 månader... beviset på hur mycket jag tränar.. Så vi får väl se hur jag mår den här tiden imorgon.

Nu har Sambon´s älskade vinternöje börjat : Elitserien!
Så en hälsning till My Babe : Syns i mitten på April! Ha en trevlig vistelse i tvn's värld...

Nu: ta en dusch kanske?
Sen: Krypa ner i sänghalmen med...hmm...en bok kanske, eftersom herrn jobbar.


//*J*


A long time ago..

Nu var det ett bra tag sen igen som jag skrev.. Och här har hänt mycket..

Vi har äntigen tagit ett beslut som medför att vårt liv blir äntligen VÅRT liv, inte att det styrs från nått annat håll.
Det är på gång att barnen ska bo på heltid hos sin mor och komma till oss varannan helg. Så nu ska vi flytta till nått mindre. Jag tycker att det är en skokartong, men det är nog bara för att jag jämför det med det stora huset vi bor i nu. Men man kan ju inte stå och betala jätte mycket varje månad för luft.
Så den 5 november flyttar vi tillbaka till Matfors igen. Ska bli skönt att komma till lite civilisation. Närmare La Familia (så nu lär man väl få Julia som inneboende =)) och närmare stan. Då kan man ju faktiskt åka en sväng till stan utan att det tar 2 timmar och vi kan åka in en kväll och kunna ta oss hem med buss. Och framför allt så kanske folk börjar hälsa på igen.. det är ju inte så ofta folk har "vägarna förbi" här uppe i skogen =)

Sen är det en massa annat oxå som händer, som jag inte riktigt kan skriva om här. Men jag kan säga att det är skönt att bollen är i rullning med allt vad det innebär. Tycker synd om Sambon som får stå i skottlinjen bara, men det får han ta =)

Bröllopsplanerna ligger på is för nuvarande. Vi ska gifta oss men nu är det så mycket annat som händer så vi fortsätter att planera om ett tag. Vi har varit och kollat på Sköns kyrka och kommit fram att vi inte vill gifta oss där. Men har fått tips av många att Galtström är fint. Nån som har mer tips?
Sen har hittat fiiiina klänningar på tradera. Men jag tycker det är mysko att man kan hitta jätte fina och egentligen dyra brudklänninar där för runt 4000 kr när dom kostar betydligt mer annars. Var är haken??

Jaja, det var allt för nu.
Kram kram

PS.Nån som vill köpa tåg biljetter tur och retur till oslo 1-5 okt? 700 pix.  ds


RSS 2.0