Time flyes..

Här råder det lite tidsångest på nått vis. Min älskade sambo berättade för mig igår att jag har varit hemma i fem månader nu. FEM MÅNADER!! Det är ju jättelänge, hur kan det då kännas som bara några veckor?!
Och på Fredag så blir lill-prinsen 3 månader..herregud vad tiden går fort. Så har jag fått någon konstig tidsångest också.. jag känner liksom att dagarna bara går utan att vi gör nått. Jag vill gå ut och gå, åka och hälsa på folk, åka till stan..men det blir liksom inte av, av olika anledningar. Mest för att jag inte riktigt har orken. Jag tror jag måste göra en lista på saker jag ska göra så kan jag pricka av eftersom, då kanske det känns som att jag göra saker istället för att bara sitta här och dega.
Idag har vi iaf varit en sväng till mormorn för att få en stickning upplagd. Så har vi varit på apoteket. Nu då?

*Sätta på en maskin tvätt och hänga den. (tvätten alltså, inte maskinen =))
*Plocka undan lite.
*Plocka ur och i diskmaskinen.
*Laga byxor åt de stora barnen.

Så där ja.

Pappa matar =)

Måste bara få visa mina älsklingar.
Pappan ger mjölk i flaska för första gången. Mys!




En uppdate

Eftersom det här var från början en bröllopsblogg så kanske jag ska uppdatera vad som händer på den fronten =)
Vi skulle ju gift oss nu i Augusti men det kom ju en liten pojk till världen så vi bestämde oss för att flytta fram det till våren. Vi har bestämt datum, den 22:a Maj. Utan att vi visste om det så har vi tydligen bokat Pingst-helgen som är den officiella bröllopshelgen då många gifter sig. Lite tråkigt tycker jag, men vi kan ju inte ändra datum en gång till..
Men eftersom det är en populär helg så börjar det brinna i tåtarna, för nu måste vi vara ute i god tid med allt.
Vi har verkligen börjat planera på allvar nu. Med gästlista, lokal och allt..och det är mycket som ska planeras! Vi ska ju ha kuvertavgift eftersom vi inte vill ha några presenter, så då kan vi satsa på att ha bra mat och en riktig fest. Det är mycket räknande och skrivande just nu =)
Och det här med klänning! Det är ju helt omöjlig att kunna bestämma sig, det finns så mycket fint i alla möjliga prisklasser.
Sen är det ju kyrka, präst, lokal, tårta, tärnor, blommor, transporter, mat, servering, dekorationer m.m m.m... 

-----

Nu: Skura golv medan prinsen sover.
Sen: Laga mat och invänta min blivande man♥. Tror det lutar åt en myskväll med lite snacks och cola =)


Pics

Skön bild från igårkväll. Aron skrek till och Banjo ser ut som att världen har gått under. Men mamman är glad =)




Men han kan vara glad också =)



♥ Kärlek


Familjedag

Igår var vi iväg och Bowlade. Eftersom vi for allihopa så var det två bilar som tog sig till Birsta.
På morgonen hade jag frågat Peter "det är väl inge kul att bowla när du vet att du kommer vinna..?". Men tji fick han. Jag har nog aldrig spelat så bra. Jag ledde hela tiden..tills sista klotet.. Då vann peter med en poäng!
När jag hade tagit mig över den frustrationen =) så gick vi på lite äffärer och sen var det Kinamat som gällde. Mumms var det, men efter ett tag så slog glutamaten till och jag vart lite illamående.

Kvällen spenderades mest framför tvn. Såg kanske 5 minuter på kändisdjungeln när jag ammade och inte nådde fjärrkontrollen, och blev väldigt fundersam. Är dom verkligen i djungeln? Det ser ju ut som en uppbyggd studio. Ljudet av syrsor låter tillagt och man såg inte en fluga...hmm.. Ni vet vart ni hörde det först. Kändisdjungeln är fejk!

Nu: Vänta på att sonen ska vakna.
Sen: En promenad i det fina höstvädret kanske?

 


Sömn

Igår var Aron en sån gullunge heeela dagen. Han var glad å mysig mest hela dagen, skattade och "pratade". Och inte nog med det. Han somnade som en stock efter ätandet klockan halv nio och vaknade till en kortis vid halvtio, sen sov han till...*trumvirvell*.. 7.30 imorse!!! Utan att ha vaknat och velat äta!
Då han vaknade imorse så gosade Pappa Peter en liiten, liiten stund med honom innan han var tvungen att åka på jobbet. Sen låg han brevid mig å bara var allmänt nöjd ett tag innan han blev hungrig. Så åt han och somnade om vid halv nio igen.


Igår var Moster Julia förbi och lekte lite. Här är film och bild:





       


Nu:Plocka i diskamaskinen, sätta på en maskin tvätt, rasta hunden, göra kycklingen klar...
Sen: Åka å bada sen är det fredagsmys


Yesterday

Igår var jag och Aron till stora staden en sväng. Var tvungen att köpa nya pyjamaser till lille herr W, har har växt ur de förra. Och så fick han en snuttefilt som han kan tugga på hur mycket han vill, den var mycket omtyckt =) Nått som inte var omtyckt av mamman var att när vi var till optikern så var läget värre än vad jag trodde.. Behöver verkligen nya glasögon! Skulle ju dit för att kolla om jag skulle kunna skaffa linser, men det blir nog till att lägga pengar på ett par nya glajjor istället..suck..
Sen köpt vi med oss sushi och åkte till Anna. Där var även Maria och lille Arvid. Man kan säga att humorn inte var på den högsta nivån med tre småbarnsmammor. En med amningshjärna, en med gravidhjärna och alla tre var nog lite trötta.. Vi bara garvade, åt gott, bytte blöjor och bar runt på våra och varandras bebisar =)

Idag har vi varit på bvc. Nu väger A 5970g. Storkillen! Och jag blev "godkänd" på deppighets-testet som de gör på alla nyblivna mödrar eftersom det är så vanligt att vi blir lite låga av allt som händer och alla hormoner. Aron var lite gnällig när vi kom dit så jag trodde att han skulle sitta å skrika hela tiden, men så fort vi kom in på rummet så satt han bara och kollade på bvc-sköterskan Agneta och skrattade =)
Nu har Peter gett sig iväg på jobbet och snart så kommer de stora kidsen hem från skolan.

Nu: Plocka ur diskmaskinen
Sen: Jadu..hmm...

//*J*

Grattis styvdottern

Grattis Elin som fyller 11 idag!

Här händer det inte så mycket men ändå jättemycket på samma gång..hmm...
Det har varit två intensiva veckor med supermycket besök och utlånande av bäddsoffan. Väldigt trevligt =)
Peters syster Carola har varit "hemma" i några veckor (bor i australien för tillfället) så hon har varit här och huserat några nätter, tremäning Alex har varit här över helgen, Lisenfisen är hemma (bor i Kanada just nu) så hon har varit här, Anders har sovit över en natt. Folkigt värre =)
Och nu fortsätter en ganska inbokad vecka. Som sagt så fyller Elin år idag, vi håller på att fixa med badrummet, jag ska iväg till optiker imorgon och ska äta sushi med brudarna och våra bebisar, sen är det bvc på torsdag, fredag ska vi iväg och bada som vanligt med barnen sen på lördag så har vi bokat in att vi ska bowla och äta på kina. Full rulle med andra ord..

Bjuder på en dagens Aron:


En bild när han INTE har nått i munnen.. annars å "tuggar" han gärna på allt som kommer i närheten. Dock så tar han ju inte nappen så imorgon ska jag köpa en snuttefilt som han kan tugga och suga på hur mycket han vill =)

Nu: Plocka undan lite grejor och förbereda middag
Sen: Middag sen födelsedagsfika.

So long!

Till er som inte träffar prinsen så ofta..



Varsego´!

(nu lär nog moffarn gråta en skvätt =))


Wihoo!

Hahaha!!
Jag vann igen!

Iband behövs det inte mycket i en småbarnsmammas liv för att man ska bli glad =)

Jag vann!

Glömde berätta veckans nyhet!

Jag vann över Peter på "Vem Vet Mest" igår!! Jihooo!

(vi har kanske tävlat 50 ggr och jag har aldrig vunnit förut, bara oavgjort två ggr)

Så jäkla typiskt

Idag gick jag å Aron över till mamma i väntan på Lisa. Vid 16 så började Aron att gnälla å var kinkig mest hela kvällen. Typiskt när Lisa fick träffa honom första gången så är han en gnällspik heeeeela tiden. Ingenting dög, inte nappen, inte bröstet, inte sova..
Men när pappan kom hem, då blev det annat minsann! Då var han hur glad och nöjd som helst.

Då blir jag lite sur..

Dagens..

Dagens humör: Lite lättirriterad men ganksa okej ändå..
Dagens frisyr: Lockigt och utsläppt
Dagens klädsel: Mjukisbyxor och t-shirt
Dagens borde: Gå ut och gå en sväng
Dagens planer: Har gjort allt jag tänkte göra idag.
Dagens vill ha: Sushi och lite lung å ro skule sitta fint =)
Dagens längtan: Tills att pappa med familj kan komma och hälsa på.
Dagens beroende: Choklad
Dagens tråkigaste: Att jag har tandvärk
Dagens irritation: Flera..
Dagens händelse: Att Joel fyller 12 år. Och att vi har varit å fyndat en duschkabin hos P´s kusin :) 
Dagens köp: Nada
Dagens låt: En låt av Michael Bolton (vi tjafsade om hur melodin gick.. men P vann..)
Dagens vän: Lisa (springer till telefonen varje gång den ringer för att se om det är hon som kommit hem till Sweeeden igen)
Dagens saknad: Lisa
Dagens onyttiga: Cola och kakor till födelseagsfikat
Dagens dryck: Cola..alltid cola :)
Dagens middag: Korvstroganoff och ris (egengjord denna gång så man kunde äta den)
Dagens babe: Min egen bejb

Nu: Umgås med Jullan och Kristin som nyss kom
Sen: Bara slappa..

Hästen-säng..

Peter påpekade nått kul imorse..
"Tänk att vi kan lägga ut hur mycket pengar som helst på att laga å fixa bilar,
men köpa dugliga madrasser, det är vi för snåla för!"

Ja, om vi skulle lagt pengarna som vi har lagat bilar för de senaste åren på nya madrasser så skulle vi nog kunna köpa två nya hästenmadrasser. Vilket verkligen skulle behövas, för älsklingen får ont i ryggen av de som vi har nu. Som förövrigt är arvegods från min mormor...

//*J*

Garv



Pappa är kul!

Läkarbesök

Idag har vi varit till doktorn. En vanlig rutinkontroll så det är inget allvarligt.
Men tyvärr blev jag lite besviken när jag såg att det är min gamla husläkare som skulle kolla honom. Dr. Johansson måste vara världens snabbaste läkare..och inte på ett bra sätt. Jag har t.o.m tagit emot ett recept ute i korridoren medan han fortsatte och gå "två tabletter dagligen i tio dar...".
Jaja, men det vara bara fint med lilleman. Han växer å gror. 5710gram och 60 cm. Stoorkillen =)
Medans mamman bara fortsätter att gå ner i vikt. Snart är jag under 50 kg... fan, jag vill inte vara sådär smal som jag alltid har kämpat emot att vara. Jag såg en bild på mig nu när vi var upp till Raja. Jäklar annamma vad hemsk jag ser ut. Ser ju helt utmärglad ut. Och då har jag gått ner mer sen dess. Jag som trodde att jag skulle ha gått upp typ två kilo.. Jaja. det blir bara till å äta mer.

Annars så tycker jag att dagarna bara går å går. Får lite tidsångest. Tycker att tiden går så fort och det här är ju en tid som man aldrig får tillbaka. Men jag förstår inte hur dagen kan passera så fort utan att man gör nått speciellt.. men jag måste erkänna att det går några timmar åt att sitta här å dega.
Nu har vi haft lite bilproblem ett tag igen (ovanligt va?!) så jag har inte riktigt kunna åka bort så mycket heller. Men förhoppningsvis så får vi tillbaka båda bilarna imorgon.. men antagligen mycket fattigare. Fick en varning om att det kunde gå på 7-8000 kr.

Nu: Vinna över Peter i "Vem vet mest"
Sen: Hoppas på att Aron somnar sött ikväll och inte skriker som de senaste kvällarna..

Kram På er!

RSS 2.0