Julhelgen 2009.


Arons första jul är avklarad. Och den var väldans lyckad =)
Vi började julaftonsmorgonen med lite gröt och mysfrukost med alla fyra barn. För ovanlighetens skull så var alla barnen hos oss =) Mitt på dagen så packade vi in oss och alla julklappa och åkte bort till min mamma. Där intogs fika, julmat och lite glögg. Alla fick sina julklappar och så kollade vi ju självklart på Kalle Anka (men barnen har lite svårt att förstå varför det är speciellt med Kalle, han kan man ju kolla in på Disney kanalen..)
Alla var nöjd med sina klappar och vi är superglada för att A fick en bilstol =)

På juldagen så jobbade Peter några timmar sen for de stora kidsen till deras mor över dagen för lite julfirande. Då myste vi ner oss i soffan och kollade på film här hemma. På annandagen så var vi och badade och sen bara chill.

Idag så skulle vi varit på väg upp till "moffarns", men väglaget och Peters magkänsla satte stopp för det. Och hans magkänsla brukar ju vara rätt så det var nog bra att vi stannade hemma. Men det blev likosm nått antiklimax. Vad ska vi göra nu då heeeela dan? För vi har ju packat allt och städat så det ska vara fint när vi kommer hem på juldagen.
Vi ska alltså åka upp ändå, men vi far imorgon. Då tar vi med oss syster och bror också i samma bil, eftersom hennes bil inte mår så bra.

Så om det är extra tyst här några dagar så är det för att jag sitter i skogen utan internet.
GOTT NYTT ÅR !

       
Bror                         Banjo                      Syster






Tre tomtenissar




Systrarna




Fiiina snören




Kollar på Snövit




"Haha! Jag har nycklarna till ditt hjärta!"


Kommentarer
Postat av: Mamma/mormor/svärmor

Ska det inte vara Nyårsdagen ni kommer hem?

2009-12-28 @ 21:47:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0