Nu fattar han!

Vi har ju grejjat lite med mat sedan lillemannen blev 4 månader. Prövat både med gröt och pureér, men det har inte gått så bra. Tills igår då poletten föll ner för Aron. Nu förstod han vad det gick ut på! Man ska ju GAPA! Nu går matningen mycket bättre och potatis och palsternacka-pure är tydligen en hit. Till efterrätt idag så fick han lite blåbärsmos, vilket också var gott tydligen =)

Idag har vi haft en kanondag! På fm så begav vi oss upp på Tokkarlsberget, där vi ska gifta oss och ha festen, för att kolla lokalen. Det var större och bättre än vad jag hade trott så nu är det bestämt att det är där det blir =) Men däremot så fanns det inget porslin att låna..men efter att ha räknat och kollat och räknat igen så betsämde vi oss för att vi får hyra porslin från samma företag som ska hålla med maten, det blir ju en extra kostnad, men det kanske det är värt. Speciellt när det inte fanns diskmaskin i lokalen.
Sen så har Aron varit hos Mormor nu några timmar på em och kvällen så vi fick åka till stan och ha lite "Par-tid", som spenderades på att inhandla julklappar. Skönt att vara ute i tid.

Nu så slår vi oss ner i soffan för en omgång "Vem vet mest". Nu jäklar ska jag vinna!

Kommentarer
Postat av: Mormor/mamma/svärmor

Tack för lånet under "Par-tiden" det var så lite så, han är ju så bara snäll, det gick jättebra!

2009-12-03 @ 22:57:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0