Ont i protesen..

Jäklar vad skallebank jag har idag...
Trodde först att det var kaffe-abstinens eftersom jag inte drack någe kaffe i morse. Men efter att jag ätit lunch och druckit en stor kopp koffein så var huvudvärken fortfarande kvar... Även efter 2 alvedon och en stund på soffan så har jag ont. Får väl bara acceptera att det är en sån där dryg omgång idag.

Imorse så klev Maken upp med storbarnen och skickade iväg både sig själv och barnen på jobb respektive skola. Jag masade mig ur sängen, åt frulle och ammande unge. Sedan vid halv nio så väcke jag lilleman och gjorde barnen i ordning för dagens projekt.. BVC var vårt nästa stopp. I detta snöväder så är det ju en mindre projekt att komma iväg..Klä på storbebis, ut och starta bilen, klä av storbebis, packa skötväska, klä på skrattande lillbebis, klä på storbebis overall igen samtidigt som jag sjunger för den nu ledsna lillbebisen, packa ner lilla i bilstol och sedan frakta dom ur lägenheten, skrapa bort is på bil och vindrutetorkare och fara iväg. Hitta parkering utanför VC där folk ställer sig som arslen, packa ur barn och bilstol med bebis, in på BVC, klä av barn, amma lilla och äntligen kommer vi in till snälla Agneta. Phu.
Väga, mäta, inse att Tovan följer alla kurvor perfekt. Stolt.
Hålla lilla älsklingen medan hon får två sprutor. Grin och tjut i 30 sekunder. Duttig kicka =)
och så samma visa hem igen..

Kan det inte bli sommar och varmt snart! Så man slipper alla dessa kläder!
och så kan jag slänga in en önskan om att A ska lära sig gå upp å ner för trappor... Hatar att bo på andra våningen. Ser nog ganska rolig ut när jag ska baxa ner båda barnen...

Visst är jag otroligt positiv idag? =)

Kommentarer
Postat av: Julia

Hejja Hejja Jessica :)

2010-12-20 @ 14:35:53
URL: http://cholia91.blogg.se/
Postat av: mormor

Mormor ska läggs in ett "trappass" så han lär sig att gå i trapporna.

2010-12-20 @ 22:39:33
URL: http://mrsjessie.blogg.se/
Postat av: Millan å Tuva

är sjukt trött på alla tusen klädesplagg som ständigt ska av o på, av o på.

Men svar ang headern. Är inte så värst vass på det heller. Är svårt med alla koder o grejor, jag har kollat på www.designadinblogg.se där det står bra beskrvningar.

2010-12-21 @ 16:44:58
URL: http://mojsgojs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0