Lille Banjo...

Vi kunde inte avvakta och se om Banjos haltande blev bättre, för under dagen och kvällen igår så blev han mycket sämra och så uptäckte vi en stor svullnad bak på ryggen, vid svansen. Så det blev ett akutbesök hos vetrinären imorse. Fömodligen så har han fått nått fel mot tarmarna till så det är nån inflamation eller så har det bildats någon böld där bak. Så nu har jag hämtat ut medicin och smärtstillande till honom, så ska vi komma tillbaka på fredag för att se om han blir bättre. Han är helt slut, stackarn..

Är glad att det inte var nått "värre", men tyvärr så var det här en utgift som vi inte hade räknat med, så då är det nått annat som blir indraget. Tyvärr så blir det vår dygns-kryssning som vi skulle åkt på i slutet på mars med Maria och Tomas. Som en liten 40-års resa för Peter. Men vi får stanna hemma och kanske göra nått annat trevligt. Gå på bio eller nått, för barnvakten mormor har ju tagit ledigt några dagar för att vara Mormor på heltid =).

Husvisningen som vi skulle på idag blir inte heller av. Mäklaren har magsjuka så det blev framflyttat några dagar.

Annars å verkar det vara upp-å-ner-vända världen utanför våran bubbla. Har nog inte hört om så många separationer under så kort tid som de här två dagarna... Mina tankar är hos er!

Nu: Baka kolakakor.


Vilar sig lite...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0