Sjuk.

Ber om ursäkt för bloggtorkan.. Men jag har varit helt knäckt av en förkylning med feber i några dagar. Börjar sakta komma åter till livet nu =)
I samma takt som våren! Jäklar vad temperaturen ute har stigit och snön har sjunkit de senaste dagarna. det blir nog en vår och sommar det här året också, mina kära vänner =)

Kommentarer
Postat av: Alfva

Krya på dig tjejen!

Kram

2011-04-05 @ 22:30:39
URL: http://alfvan.wordpress.com
Postat av: Pappa

Bra att du är bättre, ja våren är även här, i dag är det tö och dimma, tråkigt väder, men vi går mot sommaren och det är bra. Kramar till dig

2011-04-06 @ 08:35:13
Postat av: Malin - Mamma till Novalee

Hej!



Jag brukar inte klaga, men just när jag inte får sova och slappna av på nätterna de är då det blir så mycket mycket värre. Och jag förstår hur du menar, men man känner sig lite skyldig att ta hand om henne på nätterna så att han ska orka plugga, men samtidigt ska ju jag orka med henne och mig själv på dagarna också. :) Men efter att jag klivit upp kanske 10 ggr, så brukar han faktiskt kliva upp nångång och ge henne nappen.. :) hon brukar ju aldrig hålla på såhär så jag tror att de är nån tand som jävlas så får man ju hoppas att det går över så vi får sova ordentligt igen :)

2011-04-07 @ 13:35:21
URL: http://irenemalinlarsson.blogg.se/
Postat av: Malin - Mamma till Novalee

Ja precis .. :) Det är sant det. Jag får väl ta en diskussion med herrn o höra .. :p



Inatt sov hon liiite bättre iaf :)så det kanske börjar vända, och inatt sa jag till han att han fick kliva upp så det var skönt faktiskt.. :)

2011-04-08 @ 09:04:20
URL: http://irenemalinlarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0