Hemma.

Å vad vi trivs i vårt fina, fina hus!

Snabb genomgång av senaste dagarna:

Fredag: Åkte till Rajastrand med hela familjen (nästan). Myste på hela kvällen lång med god mat och gott sällskap.
Lördag: Fick ganska bra väder så vi var ut med flotten under dagen och på kvällen så spelade vi tärning och kort.

Söndag: Åkte hem och lämande småttingarna hos mamma/mormor. Fick nycklarna till huset. Körde ett litet lass coh satte upp trappgrindarna i lung och ro.

Måndag: Lämnade storbarnnen hos mamma, åkte och hämtade flytthjälp (TACK till Julia, Jens och Anders!). Körde möbler och kartonger hela dagen. Gick både fortare och smidigare än vad jag hade trott...

Tisdag: Peter körde saker till tippen och jag var hemma med ungarna. Packade upp, satte upp gardinstänger, grejjade och donade.

Onsdag: Städade ur gamla lägenheten och lämnade nycklarna. SKÖNT!

Torsdag: Heldag med upppackning. Pappa/moffarn och Ingalill kom ner på em. Kvällsmys på altanen.

Fredag (Idag): Vaknade halvt ledbruten efter en natt på tunna madrasser. (Våra sängar från ikea skulle egentligen komma på torsdag, men kommer först idag så vi har lånat ett antal madrasser av mamma, i olika tjocklekar...). Upp, duschade, åt frukost, packade, pussade barn och for till stan, där en buss väntade. Nu sitter vi på bussen för att åka på en dygnskryssning.
Skönt att avsluta en kanonvecka på ett kanonsätt =)


(Vi har inte haft nån uppkoppling på varken digitaltv eller internet på över en vecka så det är därför det har varit långt mellan inläggen.)

Over and out!

Kommentarer
Postat av: Moffarn / Ingallil

Ni ska veta vad vi myser med barna era, vi har haft en toppen dag med massor av bus och mys. I morgon ska vi uppleva gamla tider för Moffarn, vi ska fara upp på Stöde marknad och köpa ballonger och lördagsgodis.Sedan ska Moffarn skapa en V75 för några hundra och jag tror att pappa Peter vill köpa in sig, han vet ju vilken klippa Moffarn är då det gäller TRAV.

2011-08-05 @ 21:03:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0