En visit på akuten..

En trevlig eftermiddag på Drakborgen slutade med ett besök på primärvårdsjouren samt ett efterföljade besök på röntgen imorgon, för lilla Aron...

Han och Storasyster Elin hoppade i hoppborgen och så klev hon (tror vi) lite snett så han landade lite för hårt och sen blev han superledsen. Han slutade gråta efter en bra stund så vi åkte till Julia ett tag och avvaktade hur han skulle repa sig. När han fortfarande vägrade stödja efter en timme så rinde jag akuten och fick rådet att ka direkt på primärvårdsjouren i centrum.
Där fick vi vänta typ 40 minuter innan vi fick träffa en jättebra läkare (och modig som vågade låna ut sin Iphone till Aron). Han kände och klämde och kom tillslut fram till att det var nog bäst att åka upp på röntgen för att se om det var någon skelettskada. Men vi kom fram till att det kunde vänta till imorgon eftersom det var rätt sent för Aron att sitta och vänta mer där.
Så imorgon får vi se hur "omfattande" skada han har. Nu ikväll så har han svullnat upp på benet och kan fortfarande inte stödja...

Uppdaterar imorgon.

Kommentarer
Postat av: Alfva

Åh nej.. :( Vad är det med hoppborgar och små killar? Håller mina tummar för att det går bra imorgon och att det inte är någon spricka/brutet ben!

Kram

2011-03-14 @ 20:39:10
URL: http://alfvan.wordpress.com
Postat av: Moffarn

Håller tummarna för att det inte är någon stor skada, men han är säkert som gammelfarfar, en viking så det går nog bra. Ring mig sedan är ni snälla.

2011-03-15 @ 08:32:09
Postat av: Millan å Tuva

hoppas hoppas det inte var så farligt! hoppborgar kan ju vara livsfarliga, men ack så roliga!

2011-03-15 @ 08:39:06
URL: http://mojsgojs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0