BRÖLLOPSDAG!

Idag har vi varit gifta i ett år!

Vart tar tiden vägen?!

Detta firas med att gå ut och äta och sedan sova på samma hotell som på själva bröllopsnatten.
Vi har en spännande sak framför oss =) Under bröllopet så hade vi två gästböcker i form av lådor, där man fick skriva meddelanden på lappar och stoppa i. En av lådorna öppnade vi dagen efter bröllopet och den andra ska vi öppna idag. KUL!

Under detta år som gifta har vi fått en underbar dotter, vi har stabiliserat vår ekonomi och P har blivit skuldfri. Vi har levt samma "kaotiska" liv som alltid vilket bara gör vår relation (eller äktenskap kanske man säger) starkare, vi har tjafsat, vi har kramats, vi har gråtit och vi har skrattat.

Men mest av allt så har vi älskat varandra!



Kuriosa: När jag skulle planera musiken till bröllopet så föll i båda för denna låt. Jag hade aldrig hört den innan, men vi valde den både till musikskivan som spelades under middagen samt att den skulle spelas under vår första dans som gifta.
Under själva vigseln så vill vigselförättaren läsa upp en text, detta hade vi ingen aning om. Och då läser karln direkt ur refrängen på denna låttext!
Vilket sammanträffande!

Sedan igår när vi satt och lyssnade på "Ring så spelar vi" så blev denna låt önskad. Varken jag eller Peter har hört låten på ett år, så spelas den dagen innan vår bröllopsdag! Sjukt..



Kommentarer
Postat av: Millan å Tuva

grattis till er!!!

ett år går fort som attans!



och som svar på din sallad fråga. Det KAN bli för hett för salladen. Men du får vattna flitigt.

Har rätt jord, eller rätt blandning. Tar du vanlig planteringsjord så måste du tillföra näring.

Vad du än ska plantera i krukorna ute, så ska d använda en jord som heter U-jord, eller yrkesodlarjord. Det innehåller långtidverkande näring och växterna växer som tusan!! Dyrare ja, men så värt det! Lovar!!

Om du sår från grunden (dvs frö) så har lite såjord längst upp så fröna kan gro i det, och sedan den näringsrika jorden under!

Man behöver inte så stora krukor till sallad. Men ha inte för liten heller, för ju mindre kruka, desto fortare torkar jorden ut och du måste vattna mest hela tiden!

Bra svar?? ha en härlig 1årsbröllopsafton! kram

2011-05-22 @ 16:42:22
URL: http://mojsgojs.blogg.se/
Postat av: Kristin

2011-05-22 @ 21:00:46
URL: http://Kristinmyrankrans.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0